Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi:

Odsłon tematu: 120
Narzędzia wątku

Konta STEAM CS 1.6 i inne

browar24 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

NAJTAŃSZE KONTA STEAM CS 1.6

CENA JEDNEJ SZTUKI TO TYLKO 4zł !!!

* Masz najniższą cenę
* Bardzo dobry kontakt
* Gwarancja pewnego konta
* Masz możliwość zakupu konta przez SMS!

Jeśli jesteś zainteresowany napisz GG - 2056855

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sprzedam konto Steam Cs1.6 + CoD inne
Witam Sprzedam konto z grami: - Call of Duty: BlackOps - Multiplayer - Call of Duty: BlackOps - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Counter-Strike Condition Zero - Counter-Strike 1.6
Śmietnik
[Avatar] na steam i inne fB` ?
Typ Pracy: Avatar Wymiary: 130x130 i na steam Napis: fB` ? Dodatkowy Napis: żaden Kolorystyka:tak żeby fajnie wyglądało ^^ Tematyka: CS 1.6 Nagroda: Nie mogę jeszcze gibonów ale jak będę mógł to dam :) Coś od siebie: Fajnie ma wyglądać :D z góry dziękuję
Prośby o wykonanie grafiki
[Steam] Inne poruszanie się na steam
Witam. Ostatnio znowu zacząłem po grywać w cs'a, no ale włączam csa na steam. No i kiedy mam przycisniete przyciski W i D lub W i A bardzo słabo mi skręca. Oto 2 demka z steam i jedno które pokazuje jak Chciałbym mieć, nagrany z Ns. Bardzo proszę o pomoc ;)
Problemy z CS 1.6
Zamiana Kontami Steam: CS 1.6 na CSS + dołożę inne konta!
Wymienię się Kontem Steam CS 1.6 + 8 innych, Nowe, Nie banowane, Nie rejestrowane w ligach + dołoże Konto Rapideo: 55 GB Transferu na Nowe Konto Steam CS:Source najlepiej 2010 rok! http://z.nf.pl/downloads/3815m_Gadugadu-GG-Gadu-Gadu-8-komunikator-internetowy.gif 696343
Zamienie
VIPowskie Cheaty do CS wzamian za konta steam/konta do gier itp.
Witam! Ten temat może budzić kontrowersje, jednak od razu mówię, że w żaden sposób nie chcę zachęcać graczy do grania na serwerach HashJama na czitach, bugach itp. Mam do zaoferowania cheaty, które mogą posłużyć do gry na serwerach do tego przeznaczonych (cziterskich serwach)... Jeżeli ktoś będzie...
Archiwum forum
[Steam] Psp i inne za darmo, kont steam
Cześć, nie jest to żadna ściema - sami się przekonajcie. #4 Konkurs - Reaktywujemy się! - Forums Polecił Was Don Corleone jak coś ;-)
Problemy z CS 1.6
Psp, konta steam i inne za darmo!
Cześć, nie jest to żadna ściema - sami się przekonajcie. #4 Konkurs - Reaktywujemy się! - Forums Polecił Was Don Corleone jak coś ;-)
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Ligi 1vs1 , 5vs5 Non Steam Klucze steam do wygrania i inne ciekawe nagrody
Tak organizuje 1 edycje ligi mara jest to liga 5vs5 gramy systemem mr12 Do wygrania sa bardzo atrakcyjne nagrody nie czekaj zobacz sam Gwarantujemy swietna zabawe Server Mara Zapraszamy do zapisow zostalo juz tylko 7 klanow.
Liga Counter Strike 1.6 Non Steam
[Konkurs] Rozdajemy STEAM i inne
Sieć Serwerów Counter Strike 1.6 uTygryska.pl 94.23.51.177:27025 http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.23.51.177:27025/b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png Parametry Serwera:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
FragArena [FFA] @ FragArena.pl | HitMe.pl (konkurs. do wygrania serwer, 4 konta steam i inne)
ZAPRASZAM NA SERWER FragArena http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.28:27050/b_560x95.png IP Serwera: 91.203.133.28:27050 Nazwa serwera: FragArena @ FragArena.pl Ilość slotów: 24 + 1 zarezerwowane Rodzaj serwera: NonSteam(Ale Steamowcy mile widziani) Rodzaj...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz