Wykonam stronę dla klanu php by przemo oraz webspell dodatkowa robię herb dla klanu.
Za to wszystko 10zł.Ktoś kto będzie maił problemy z moją stroną pomogę zawsze moje gg:33023030 xfire:dzk65 e-mail:dzk55@o2.pl.Bywajcie xD
Witam!
Wykonam stronę WWW bardzo tanio!
Płatność SMS! Koszt SMS'a to 3,66 zł!
Strona zostanie wykonana w pomysł
klienta. Hosting to vgh.pl
Napewno na stronie będzie:
* Ogarnięte Forum!
* Ogarnięta Reklama!
* Nawet i banner!
Witam.
Moge wykonac dla dowolnego klanu stronke www(webspell).
Moge wgrac dowolny szablon.
W zamian chce zamiescic logo moje klanu w dziale "Sponsorzy", ewentualnie moge dostac cos innego...
Strony bede zakladal na ugu.pl
Prosze pisac na gg : 7879790
Masz klan? Potrzebujesz strony? Napisz napewno ci ja wykonam. Jesli potrzebujesz szablonu strony napisz na k.lewandowski90@gmail.com a napewno wykonam. Jesli masz juz strone ale chcialbys zmienic grafike dla niej napisz tez wykonam.
witam , oferuje załozenie strony z oprogramowaniem webspell (najlepszym dla klanow) i wgram szablon ;]
za jednego sms'a :]
zainteresowani pisac 2301765 ;]]
Witam. Mogę wykonać stronę www dla każdego klanu w wolnym czasie lub przerobić szablon.
Dlaczego to robię?
Gdyż pragnę poszerzyć moje umiejętności a każde wyzwanie może przydać się pomocne.
Mogę również wykonać logo, bunner itp. Po wcześniejszym uzgodnieniu szczegółów.
Kontakt:
GG: 10754498...
Witam duzo nie bede sie rozpisywal bo nie ma po co .Wykonam Profesjionalna strone WWw (mozliwy hosting i serwer) kazda tematy , Flash , html do wyboru do koloru . ... Rowniez fora na platnych skryptach .
nr GG : 2868820 (zawsze niewidoczny)
Chcesz mieć stronę klanową?
U nas możesz ją mieć w atrakcyjne cenie i profesionalnym wykonaniu.
Przykladowa praca: Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdjęć bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Zainteresowany napisz na gg 10378603 lub ewentualnie square@pino.pl
Tylko bez przesady nie...
Prośby o wykonanie grafiki
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u