Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 132
Narzędzia wątku

Ankieta na najgorszego admina jaki jest

wladymir89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

dodawajcie zgloszenia wedle waszych opinii zrobimy maly konkurs

p.s. prosze adminow o nie wtracanie sie w ten temat dziekuje.

Odp: Ankieta na najgorszego admina jaki jest

cycu is Offline
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

A ja się jednak wtrącę. Od tego masz osobny temat dla każdego admina żeby go tam oceniać. Zamykam.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
jaki jest fajny mod
Mam taka sprawe niedawno dostałem opiekuna i chcialbym sie dowiedziec jaki jest najfajniejszy mod. Dlatego prosilbym o propozycje ale tez jak ktos ma link do sciagniecia tego moda z gory dziekuje
Śmietnik
Jaki jest twój ulubiony klub polski a jaki zagraniczny ?
Jaki jest twój ulubiony klub polski a jaki zagraniczny ? moj polski to WIDZEW ŁÓDŹ RTS a zagraniczny to Manchester United teraz wasza kolej
Piłka nożna
JAki mod? gdzie bys kupil admina.?
Witam Wiec , tak jakie mody lubicie i na jakim Byś chcial kupic admina;) Chce na 1 serwerze wyjsc na + by kupic nastepne..
OffTopic - Counter Strike
[Steam] Nick na Admina ale jaki ?
Siema jaki dać nick na Admina proszę składać propozycje Dziękuję :)
Problemy z CS 1.6
Jaki jest tytuł??
Jaki jest tytuł tej piosenik bo nie moge znaleść Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Jaka to piosenka
Jaki jest tytuł???
Po raz kolejny proszę was o pomoc w znalezieniu tytułu tym razem piosenki z filmiku na YouTube. Ten co jest podany czyli Sum 41 Lost control jest nie poprawny, nigdzie tego nie mogę znaleźć, więc uważam, że jest nie poprawny. oto link: YouTube - Dragon ball Lost Control Sum41
Jaka to piosenka
Jaki jest tytuł?
Słyszeliście zapewne ten remix "Nokia True" mi się on bardzo podoba i chciałbym mieć całą te piosenke, jeżeli jest, a powinna, zwracam się do was z prośbą o podanie tytułu do całej wersji, ewentualnie jakiejś poszlaki gdzie i jak można to znaleźć. oto link do krótkiej wersji: Wrzuta.pl - Jaka...
Jaka to piosenka
Czy jest jakiś RIP cs ?
Otóż w szkole mamy konta po 300 mb, szukam jakiegoś rip'a cs najlepiej z tymi lepszymi teksturami postaci.
Instalacja gry i podstawy
Jaki jest najlepszy patch do cs'a 1.6NS??
Witam.mam dylemat bo nie wiem jaki najlepszy patch do cs'a.Proszę o jak najszybszą odpowiedź,proszę o radę.Ci którzy chcą mi pomóc proszę o napisanie na moje gg 5509695.Dziękuje.
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz