Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 61
Narzędzia wątku

Współzałożyciel do multigamingu

TempZ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam Serdecznie!

Szukam współwłaściciela do dużego multigaming. Gaming będzie niedługo powstawał ale nie chce tego sam robić.

Oczekuje:

- Min 18 lat
- Znajomości
- Zrzuty on
- Mikro On
- Ts3 on
- Doświadczenie on

Oferuje:

- Wiek min 18
- Ogar
- Doświadczenie
- Sponsorów (Czyli oplata na lany itd)
- Nazwę mam

Proszę zgłaszać poważne propozycje na maila: damian_10@hotmail.co.uk lub GG: 685900

Pozdrawiam!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Współpraca
Witam, mam 18 lat i poszukuje osoby która pomoże rozwinac mi forum lub ma jakis ciekawy pomysl.. Oferuje hosting i domene oraz oczywiscie moją pomoc w stworzeniu strony domena jak narazie silver-shot.eu ale mozna zmienic.. Wiecej informacji pod gg 5658404
Śmietnik
Współpraca
Witam, mam 18 lat i poszukuje osoby która pomoże rozwinac mi forum lub ma jakis ciekawy pomysl.. Oferuje hosting i domene oraz oczywiscie moją pomoc w stworzeniu strony domena jak narazie silver-shot.eu ale mozna zmienic.. Wiecej informacji pod gg 5658404
Śmietnik
5 do multigamingu!!!
Siema, nie bede sie rozpisywal. Tak jak w temacie oporowa 5tka szuka powaznego teamu . **************** Nasze wymagania: -serwer vt -serwer gry -www. ****************
Śmietnik
[współpraca]nawiążę współpracę z koderem
Witam, zajmuję się grafiką od około 6miesięcy, szukam osoby do współpracy, otworzylibyśmy swoje studio a potem wiadomo :D Oto kilka moich prac -http://img512.imageshack.us/img512/7349/zoltylay.png -http://img18.imageshack.us/img18/4008/layoutpomaranczowy.png...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Stała 5 poszukuje multigamingu.
Witam, Jesteśmy składem grającym razem ponad rok, byliśmy w wielu klanach typu hzb, marvelous, BezSensu.cs etc. Na swoim koncie mamy niewiele osiągnięć, lecz staramy się to nadrobić grając w czołowych ligach (esl, hlc). Przeciętny wiek wynosi 14-18, lecz mimo że jesteśmy młodzi, potrafimy zagrać...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Współpraca
Witam . Zakładam serwer CS 1.6 STEAM . Serwer będzie około 25 slotowy . Będzie stronka i forum , którą właśnie robi ktoś na zlecenie . Sam nie dam rady zająć się wszystkim i poszukuję adminów , moderatorów , partnerów , sponsorów . Więcej INFO : Gadu-Gadu : 7033780 STEAM : redux1993
OffTopic - Counter Strike
Współzałożyciel Klanu
Witam. Po kilku latach gry w Counter Strike'a chciałbym założyć z kimś fajny, miły ogarnięty klan. Aby był porządny powinien mieć strone, serwer i dobrą nie powtarzającą się w sieci nazwę. Rzecz w tym, że nie mam z nikim takim założyc klan który by się znał bardzo dobrze na amxxie. Również grafik...
[współpaca] szukam teamu do współpracy !!
Szukam klanu, który chce coś osiągnąć ... Nie szukam klanu aby grać w nim (może jakiś mix 4 fun) Chciałbym zaoferować dla jakiegoś klanu, który ja wybiore pomoc. Pomoc miała by polegać na : - Strone www. z moim szablonem + hosting.hitme.pl - NewsMan na stronie - Grafik klanowy - Menager -...
1 do multigamingu
Witam 1 shooter lub prowadzacy do klanu OCZEKUJE -steam staz 1.5roku+ wiek 14+ vt humor ofiaruje bedzie tego malo
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Współpraca ;)
Witam,chciałbym się skłonić do graczy posiadających serwer Cs 1.6 Którzy chcą rozreklamować je,ja oferuje osobny dział dla serwera,moderatora do tego działu i reklame w ogłoszeniu wzamian za umiesczenie w nazwie Strikers.pl Jesli jesteś chętny to napisz w tym temacie.
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz