Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 119
Narzędzia wątku

skleje

amcio11 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Informacje o klanie:

Nazwa klanu: Wymyślimy razem
Strona WWW klanu: bedzie ekipa - bedzie strona
Adres IP serwera: j.w.
Platforma gry: steam
Kontakt: steam - amcio121

Oferujemy:

Zaplecze techniczne: serv vt
Inne: Dobrą zabawe i przyjemność z gty

Oczekujemy:

Granica wieku: 14
Staż: 3+
Zaplecze techniczne: słuchawki mikro
Składki: ewentualnie na serwer
Inne: Poszukuje ludzi którzy nie muszą mieć zawsze serwera itp. (czy serwer jest potrzebny po to aby sie zgrać? hmm...)
Ogólnie plan jest taki:
-Spotykamy sie mniej więcej codziennie o 18 na mixy, treningi itp.(jeśli szkoła a jak nie pasuje godz. to możemy zmienić)
-W dni wolne sie ustali.
-gramy i wygrywamy i jest git.

zapraszam

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Skleje :) only 13-15
Informacje o klanie: Nazwa klanu:wymyślimy , jak pogramy Strona WWW klanu:zrobie jak bd team Adres IP serwera:będzie Platforma gry:CS 1.6 STEAM Historia klanu:brak Kontakt:steam dawcio101 gg 20958261 Oferujemy:
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Skleje drużyne! need 4! 15/16+/3+
A więc po długich poszukiwaniach ludzi do team'u nie udało się nikogo wyłonić. Poszukuje ludzi którzy nie odchodzą po 2 CW i mówią, że wszyscy grają bez głowy i all są odpaleni. Nie szukam ludzi którzy spinają dupę.. Spinasz nie pisz!! A więc szukam ludzi 15/16+/3+ którzy są spokojni mili...
Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleje 14+
Skleje team z kimś poważnym z kimś kto traktuje counter0strke nie tylko jako gierke na niedziele ale gra i chce osiągnąć mistrzostwo.Szukam osoby która potrafi ogarnąć strone, zachowa zimną krew, może płacić składki narazie drobne ( strona itp ) pozycja shooter może być taktyk lecz niemusi ja moge...
Śmietnik
[Steam] Skleję coś NA STAŁE
Co oferuje klan: Nazwa klanu: Dzikie Dresy np.DzikiE_DresY # dEXEN Strona: będzie Serwer do gry: jest 10 albo 12 slotowy, nie wiem dawno nie wchodziłem. prywatny Serwer/kanał głosowy: Jest.Ventrilo Klan STEAM czy NonSteam: ONLY STEAM Wiek członków: 14 + Staż członków: 2 lata Staż...
Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleje 5 na ESL,GB
Witam szukam 5 ludzi narazie do pogrania troche mixow ofc steam GG 19148209 Steam: MySkiLLHiGhT Obowiazkowo VT
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleje cos pod esl
Szukam czegoś do gry w esl 5/5 Musisz mieć 16 lat po mutacji bez płaczu jak śmiejemy to okej jak gramy to powaga ;o więcej info na steam drkkbco
Skleje z Kimś Lub Założę :) stała 5
Siema :) , Chciałbym założyć z kimś mixowy tim :) aby zgrać się na taką miarę aby później dojść do jakiegoś gamingu lub założyć swój , chciałbym abyśmy dużo w 5 pomixowali itp. :) aby ta gra jakoś się układała a nie tylko bieganiem ze fragami ;x zainteresowany proszę o kontakt GG: 10001522 :)...
Skleje cos
Skleje jakis klan mam 15 lat gram 3 lata pisac na gg 7430331
skleje
nie ma co tu gadac duzo szukam MEDOW by cos skleic na esl/gb wiek 17+... pogramy esl i dolaczymy mam nadzieje do multigamingu. tak jak powiedzialem 4 REAL MEDOW wiek 17+! zostawiac gg odpisze jebniemy cos i sie zobaczy;]
skleje cos
jak w temacie skleje cos bo tutaj nie moge znalezc odpowiedniego klanu... info o mnie: wiek 16 mikro zero placzu skill med - duza dostepnosc kilka h dziennie mozg mozg mozg

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz