Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 115
Narzędzia wątku

Potrzebuje pomocy

Cilala122 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Na moim serwerze pokazują się dziwne napisy, nie wiem czy to wina amxx czy jakiegoś pluginu może ktoś mi pomóc?? Dodam fotkę z tymi napisami.

Z GÓRY DZIĘKUJE

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Pomocy Potrzebuje
Poszukuje biniarkow NS pukawka moje gg 3274147 ---------- Post dodany 20-01-2011 o godzinie 12:19 ---------- Proszę wysłać link na PW
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Potrzebuje pomocy
:dance2:Witam mam problem z muzyka na dyskoteke.:dance2: Kłopot w tym iż nie mam fajnych piosenek. Potrzebuje piosenek typu Disco-Polo, Techno Za pomoc Gibon!! :vhappy:
Ogólne dyskusje na temat muzyki, mp3
POTRZEBUJE pomocy z ROUNDSOUND
Witam . Prosilbym o pomoc w stworzeniu roundsound zawsze jak robie to nie slychac go na serwie . nizej zapodaje paczke muzyki prosilbym o stworzenie z niej roundsoundu :) Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Problem z pluginem AMX/AMXX
Potrzebuje pomocy Z broniami
Witam Robie Serwer Paintballmod z gunami i chce zablokowac reszte Broni Chce by dostepne bronie byly tylko 2 Shotguny (pompa i ten drugi) Scout Usp Glock c90 mp5
OffTopic - Counter Strike
Potrzebuje pomocy
hejka mam problem z CS nie znam sie zbytnio na tych zeczach a mianowicie chodzi o to ze przy probie logowania na server wyskakuje mi tekst INVALID HARDWARE ID co to w ogole oznacza i co mam zrobic zeby normalnie grac ????????? pomozecie???
Problemy z CS 1.6
Potrzebuje Pomocy
do kosza..
Tworzenie - projektowanie stron www
potrzebuje pomocy
Siemka , sluchajcie , jaki jest kod "Java Script" zeby obrazki sie przewijaly na stronce wiem gdzie mam wkleic itp ale mi chodzi o cos w stylu obrazkow na ISRGaming.com , tylko szersze i nizsze takieakurat na moja stronke pomocy jak cos moja stronka : Extreme Master Team @ 2008
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Potrzebuję pomocy !!!
Witam Mam wielki problem. Potzrebuję zrobić command menu. Widziałem że tu jakieś skrypty są ;/ nie jest chyba już tak łatwo jak w 1.5. A potrzebuję naprawde proste menu. Mają być tam wyłacznie comendy t_say (kolo 5-10). Bo mam spaprane wyjscie na mikrofon, a musze się jakos z teamem porozumiewac...
Problemy z CS 1.6
Potrzebuje Małej Pomocy :)
Witam Potrzebuje pomocy :D 1. Jak gram na swoim serwie zauwazylem ze inne postacie klatkuja czyli inni gracze nie chodza płynnie pytalem sie inych czy maja tak sam i maja. To jest wina mojego serwera (ping 50-80) czy brak jakiejś komendy prubowalem fps_max i nic nie dalo :roll: 2.Nazwa...
Amx Mod X
potrzebuje pomocy :P
a wiec tak na poczatku chcialbym zaczac ze jestem graczej AvP2 i ta gra juz mi sie znudzila poprostu jest juz nudna , znaczy sie fajna ale juz tam jest za wiele noobow i tego typu graczy ... sami wiecie jak to jest jak sie gra z noobami na servie ... moja prosba wyglada tak ze naogladalem sie...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz