:dance2:Witam mam problem z muzyka na dyskoteke.:dance2:
Kłopot w tym iż nie mam fajnych piosenek.
Potrzebuje piosenek typu Disco-Polo, Techno
Za pomoc Gibon!! :vhappy:
Witam . Prosilbym o pomoc w stworzeniu roundsound zawsze jak robie to nie slychac go na serwie . nizej zapodaje paczke muzyki prosilbym o stworzenie z niej roundsoundu :)
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam Robie Serwer Paintballmod z gunami i chce zablokowac reszte Broni
Chce by dostepne bronie byly tylko
2 Shotguny (pompa i ten drugi)
Scout
Usp
Glock
c90
mp5
hejka mam problem z CS nie znam sie zbytnio na tych zeczach a mianowicie chodzi o to ze przy probie logowania na server wyskakuje mi tekst INVALID HARDWARE ID co to w ogole oznacza i co mam zrobic zeby normalnie grac ????????? pomozecie???
Siemka , sluchajcie , jaki jest kod "Java Script" zeby obrazki sie przewijaly na stronce wiem gdzie mam wkleic itp ale mi chodzi o cos w stylu obrazkow na ISRGaming.com , tylko szersze i nizsze takieakurat na moja stronke pomocy jak cos moja stronka :
Extreme Master Team @ 2008
Witam
Mam wielki problem. Potzrebuję zrobić command menu. Widziałem że tu jakieś skrypty są ;/ nie jest chyba już tak łatwo jak w 1.5. A potrzebuję naprawde proste menu. Mają być tam wyłacznie comendy t_say (kolo 5-10). Bo mam spaprane wyjscie na mikrofon, a musze się jakos z teamem porozumiewac...
Witam Potrzebuje pomocy :D
1. Jak gram na swoim serwie zauwazylem ze inne postacie klatkuja czyli inni gracze nie chodza płynnie pytalem sie inych czy maja tak sam i maja. To jest wina mojego serwera (ping 50-80) czy brak jakiejś komendy prubowalem fps_max i nic nie dalo :roll:
2.Nazwa...
a wiec tak na poczatku chcialbym zaczac ze jestem graczej AvP2 i ta gra juz mi sie znudzila poprostu jest juz nudna , znaczy sie fajna ale juz tam jest za wiele noobow i tego typu graczy ... sami wiecie jak to jest jak sie gra z noobami na servie ...
moja prosba wyglada tak ze naogladalem sie...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u