Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi:

Odsłon tematu: 118
Narzędzia wątku

Wielka prośba o logtyp/herb.

Damianos33 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Typ Pracy: logotyp /herb
Wymiary: 250x250
Napis: Eco Play
Dodatkowy Napis: Since 2011
Kolorystyka: Czerwony ^^
Tematyka: daje wam wolną reke ale coś w stylu jak każdy jakiś emotikon w słuchawkach
Nagroda: gibon

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
WIELKA WIELKA PROSBA O AVATARA NA STEAM ! POMOCY!
POMOCY! jeżeli możecie to :  Typ Pracy: Avatar Steam  Wymiary: 184x184px  Format: JPEG (jpg.) albo PNG.  Kolorystyka:Czarny ( Aby był widoczny)  Napis:gruszka (jakąś ładną czcionką poproszę ;p)  Tematyka: smieszne  Zdjęcia:Brak  Nagroda:Gandzia :O ! :D  Coś od siebie: Proszę o...
Śmietnik
Wielka prośba! Cod MOD POMOCY!
Mam wielką prośbę do was, moi drodzy przyjaciele. Czy możecie przerobić dla mnie podstawowego cod moda. Z tym że dodać 4 nowe klasy. Bardzo byłbym wdzięczy !!!!! Błagam A oto te klasy Szpieg
Pisanie pluginów AMXX
Top One - Wielka Kolekcja
http://i529.photobucket.com/albums/dd335/bizon102/TO-1.jpg Info: 192 kb/s | ~89 min. | ~123 MB 01. Ciao Italia (Version '2002) (5:14) 02. Zloty Krazek (Version '2002) (5:51) 03. Bialy Mis (Version '2000) (4:21) 04. Mila Moja (Version '2006) (3:49) 05. Granica (Version '2006) (4:03)
Muzyka, mp3 inne gatunki
[logtyp] ALTERNATIVE e-Sport
Typ Pracy: Logotyp Wymiary: takie logotypowskie nie znam sie na tym Napis: ALTERNATIVE e-Sport Kolorystyka: Zeby bylo ladnie; ] Tematyka: Cs 1.6 Nagroda: Gibon za wszystkie prace Coś od siebie: Proszę aby praca była estetyczna
Prośby o wykonanie grafiki
[herb] wielka prośba !!
Typ Pracy: herb Wymiary: 200x150 i 150 x 150 (jak chcesz możesz zrobić 1) Napis: Iron Frag Dodatkowy Napis:brak Kolorystyka: Aby pasowała do renderu @down Tematyka: (link jest poniżej) Nagroda: Gibonik (dla każdego kto wykona pracę) Render: Planet Renders // Renders - Comic...
Wielka Prośba o Herb Dla Klanu eGs
Witam szukam osoby,która zrobi herb Typ pracy: Herb Kolorystyka: Szara,ale zęby w środku herbu były kropki krwi i zęby napis był na Fioletowo . Napis: -=eGs=- Rozmiar: 250x250 Czcionka: Jakaś najlepsza Render (obrazek który ma się znaleźć) Od siebie: Chciałby aby praca była dobrze wykonana,
.Wielka. .Prośba. O [HERB] Klanu GSE
Typ Pracy: Herb klanu GSE Wymiary: 200x200 Napis: GSE lub Green Street Elite Dodatkowy Napis: Nie trzeba Kolorystyka: Żeby było ładnie :) Tematyka: Najlepiej związana z Cs ale nie koniecznie :) Nagroda: Gibon :) Z góry dzięki. :)
WIELKA PROSBA !!!
Szukam osoby ktora by sie podjela zrobienia bardzo latwej mapy. Mapa ma byc prosta. Jak ktos sie zglosi to zapodam projekt. Obiecuje jakas nagrode :wink:
OffTopic - Counter Strike
wielka prośba
czy mogl by ktos zrobic dla mnie amxx z dzialajacym pluginem hide and seek. (zabawa w chowanego) bo chcialbym zeby moj serwer steam wlasnie uzywal ten mod probowalem to zrobic ale nie dziala czyli: terro ma tylko noze i 30 sek na schowanie sie potem wylancza sie swiatlo na mapie i ct szuka tt z...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Wielka prośba o pomoc!
Witam! Napisze już na wstępie jeśli nie umiesz bawić się AMX to nie dla ciebie! Słuchajcie mam duży problem!Zakupiłem serwer dedykowany i postawiłem serwer wszystko pięknie grało! I coś tam nagle się popsuło wgrywałem na nowo amx słuchajcie jak chce wbić na serwer ładuje mi się 1 kresa a...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz