1. Nick z Serwera : Novi
2. SID : 0:0:17464703
3. Staż gry : 4 lata z hakiem
4. Wiek : 18 wiosna się zaczęła
5. Czas spędzony na Serwerze :
a) HashJama Hlstatsx - HashJama #5 [COD] - Player Details - novi
b) GameTracker.com : Player Page for novi
6. Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS : Jest i to spore ; ) 2-letnie na byłej serwerowni firmowej ' 4game ' ( wczesniej meganet ) " Stajnia augiasza " oraz h@ na zombie modzie na owej serwerowni.
7. Znajomość AMXX : w małym paluszku jest.
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem.
Im więcej o sobie powiesz, tym więcej o tobie wiedzą, więc czemu ja miałbym nim zostać? Z serwerami HJ jestem związany od ponad 3 lat, myślę że jakbyśmy cofnęli się wstecz, to większość by się pukała w głowę, czemu jeszcze nie jestem adminem tutaj. Dobra do rzeczy, w adminowaniu mam doświadczenie, amx nie jest mi obcy, zresztą ftp serwerów i mody również ( i tak nie dostane dostępu do ftp ). Za mojego adminowania zablokowano 7 SID'ów ( pozdrawiam jeszcze otwarte BL : ))) )
Jedyne co za mną nie przemawia to ogólnie przegrane godziny, ale... mam życie, mam dziewczynę, mam szkołę i mam psa, cod jest formą rozrywki gdzie spędzam minimum 2h dziennie, jestem rozpoznawalny na serwerze, skill również reprezentuje - to chyba akurat każdy potwierdzi.
Jestem osobą, która lubi przeklnąć, ale nie robi " podwórka i łaciny " z miejsca na którym się znajduję. I tak, świadomie to robie ; ))
Myślę że po krótku tyle, pozdrawiam kotki
9. Kontakt : priv na forum, steam ( H@ ma mnie na steam )