Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 98
Narzędzia wątku

Potrzebuje steama

domo1234 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam Mieszkam w grecji i nie ma w sklepach steama z cs 1.6 konto w banku mi zablokowali gdyby ktoś już nie grał lub przestał grać i mógłby oddać konto z chęcia przyjme oto kontakt skype dominik1234567893 gg: 25130890

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gry na steama
Witam, planuje niedługo kupić steama ale mam pewną wątpliwość, czy można ściągać gry na steama bo nie chce mieć non-steamowych wersji prosze o pomoc. Nie chce sciągać na kompie na którym będę miał steama bo tam mam ograniczony transfer.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] Potrzebuje Non steama
Podajcie mi tu krótko i zwięźle jak zainstalować csa non steam .jakiego patcha i skąd mam go ogarnąć . w jakiej kolejności i gdzie przenieść.. Robie ten temat ponieważ w innych nie ma nic dokladnie objaśnionego jak zainstalować itp.
Instalacja gry i podstawy
Jak przerobić serwer na non steama i na steama
Prosze o wyslanie linka z biniarkami do counter strike source MAM Windows XP Kto wysle mi linka ten dostanie Gibonka :D:D:D::D:D ---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 16:16 ---------- Temat zamkniety
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Gdy wpisujecie Key do Steama do CS:S
Na pewno niektórzy z was mają problemy z keye'm do CS:S. Gdy wpisujecie key do Steama pokazuje wam się wam "Proszę włożyć płytę CD/DVD". Krok 1. Ściągamy Demon Tols DAEMON Tools Lite 4.35.6 (with SPTD 1.62) :: Programy :: Programy Użytkowe :: Systemowe Krok 2. Instalujemy Demon Tolsa ...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Zamienie] Steama CS:S na Steama z CS 1.6
Witam! Pragnę zamienić się z kimś steama z Counter Strike : Source na steama z CS 1.6. Dla jasności napisze, że to ja posiadam steama z CS:S, na nim znajduje się również gry takie jak widzicie na ss-ach poniżej, widzicie też, że steam nie jest zbanowany na serwery z zabezpieczeniem VAC. ...
Zamienie
[Steam & Non Steam] SerwerBrowser.vdf - Z non steama do steama?
Witam, na non steamie mialem plik ServerBrowser.vdf a w nim fajne serwerki polskie... od wczoraj mam steama, pobralem CS'a i nie wiem gdzie wkleic ten plik ''ServerBrowser.vdf'' zeby steam go odczytal... i czy w ogole da sie tak? Z gory dzieki.
Problemy z CS 1.6
Potrzebuje w pełni działającego cs'a non steama
Witam. Chciałby prosić was o podanie jakieś stronki internetowej z cs'em 1.6 non steam z której sami ściągnęliście, bądź wiecie, że jest dobra ponieważ ściągnąłem już 5 cs'ów i sporo patchów i nic nie działa tak jak należy - nie wyszykuje serwerów albo wyszukuje ich kilka. Niestety wczoraj robiłem...
Z Non-steama na steama=problem
Siemano!! Mam problema . Przerzuciłem się z NS na Steama i niby wszystko ok . Najpierw problemy z kluczem , ale już spko . Teraz mam problem samą grą , a dokładniej z CS 1.6 . Włączam go , i niby ok ale póżniej jesy normalny cs i ni z d*** wyskakuje błąd . błąd wygląda tak ....
Problemy z CS 1.6
siema prosze o avatar na steama.. napis: ZielaK OwNed tematyka : cs 1.6 wymiary... mhmmm nieweim jakie sa na steamie avatar.. 100x100 czy jak ... ;> prosze was ;> jak znacie wymiary to zrobcie jak najwieksze bbyle by sie dalo na steama dac ;D
Archiwum forum
patche do steama
chodzi mi o patche poprawiające żąłosną grafike counter-strike w wersji steamowej proszę o szybką odp zanim kupie

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz