Witam Mieszkam w grecji i nie ma w sklepach steama z cs 1.6 konto w banku mi zablokowali gdyby ktoś już nie grał lub przestał grać i mógłby oddać konto z chęcia przyjme oto kontakt skype dominik1234567893 gg: 25130890
Witam, planuje niedługo kupić steama ale mam pewną wątpliwość, czy można ściągać gry na steama bo nie chce mieć non-steamowych wersji prosze o pomoc. Nie chce sciągać na kompie na którym będę miał steama bo tam mam ograniczony transfer.
Podajcie mi tu krótko i zwięźle jak zainstalować csa non steam .jakiego patcha i skąd mam go ogarnąć . w jakiej kolejności i gdzie przenieść..
Robie ten temat ponieważ w innych nie ma nic dokladnie objaśnionego jak zainstalować itp.
Prosze o wyslanie linka z biniarkami do counter strike source
MAM Windows XP
Kto wysle mi linka ten dostanie Gibonka :D:D:D::D:D
---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 16:16 ----------
Temat zamkniety
Na pewno niektórzy z was mają problemy z keye'm do CS:S. Gdy wpisujecie key do Steama pokazuje wam się wam "Proszę włożyć płytę CD/DVD".
Krok 1.
Ściągamy Demon Tols DAEMON Tools Lite 4.35.6 (with SPTD 1.62) :: Programy :: Programy Użytkowe :: Systemowe
Krok 2.
Instalujemy Demon Tolsa
...
Witam! Pragnę zamienić się z kimś steama z Counter Strike : Source na steama z CS 1.6. Dla jasności napisze, że to ja posiadam steama z CS:S, na nim znajduje się również gry takie jak widzicie na ss-ach poniżej, widzicie też, że steam nie jest zbanowany na serwery z zabezpieczeniem VAC.
...
Witam, na non steamie mialem plik ServerBrowser.vdf a w nim fajne serwerki polskie... od wczoraj mam steama, pobralem CS'a i nie wiem gdzie wkleic ten plik ''ServerBrowser.vdf'' zeby steam go odczytal... i czy w ogole da sie tak? Z gory dzieki.
Witam. Chciałby prosić was o podanie jakieś stronki internetowej z cs'em 1.6 non steam z której sami ściągnęliście, bądź wiecie, że jest dobra ponieważ ściągnąłem już 5 cs'ów i sporo patchów i nic nie działa tak jak należy - nie wyszykuje serwerów albo wyszukuje ich kilka. Niestety wczoraj robiłem...
Siemano!!
Mam problema . Przerzuciłem się z NS na Steama i niby wszystko ok . Najpierw problemy z kluczem , ale już spko . Teraz mam problem samą grą , a dokładniej z CS 1.6 . Włączam go , i niby ok ale póżniej jesy normalny cs i ni z d*** wyskakuje błąd . błąd wygląda tak ....
siema prosze o avatar na steama..
napis: ZielaK OwNed
tematyka : cs 1.6
wymiary... mhmmm nieweim jakie sa na steamie avatar.. 100x100 czy jak ... ;> prosze was ;> jak znacie wymiary to zrobcie jak najwieksze bbyle by sie dalo na steama dac ;D