Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Tagi: ,

Odsłon tematu: 74
Narzędzia wątku

Problem z antyrashem - po pierwszym fragu wyłącza się.

BanneDe is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Do zamknięcia.

Ostatnio edytowane przez BanneDe ; 24-05-2011 o 20:20.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Call of Juarez więzy krwi Problem z multi
Mianowicie... Kupiłem sobie nowe CDaction i tam była gierka Call of Juarez więzy krwi... zainstalowałem stworzyłem konto internetowe... i gdy wchodzę na serwer gra mi się zawiesza...(tak samo mam z cs 1.6 non steam...) a fabularny śmiga doskonale... ---------- Post dodany 22-03-2011 o...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Problem] ASSASIN'S CREED II - POMOCY Problem z uruchomieniem gry, po starcie się wyłącza
Cześć, moja desperacja osiąga już apogeum ;/ za cholere nie moge odpalić Assasina 2 ;/ Próbowałam już wielu cracków i nic. Gra się ładnie instaluje, bez żadnych problemów, i nagle chce ją włączyć to pokazuje się logo ubisoftu, drugie napisy i nagle wraca do pulpitu ;/ BŁAGAM POMÓŻCIE Moje...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Dysk WD - nie pokazuje go w Moim PC & Problem z przenoszeniem miejsca na partycjach.
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka. Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie. W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
Inny sprzęt
[problem] Jedna sluchawka dziala a druga nie - problem
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
problem z pierwszym ładowaniem NFS Shift
Jak włączę nfs i od razu jest pierwsze ładowanie to załaduje się 1/4 gry i pasek sie nie zwieksza. Nie ma zadnego będu, komputer sie nie wiesza. Jak włącze menedżera zadań to nic nie widać w aplikacjach tylko w procesach widać shift.exe. Pomocy próbowałem już wszystkiego
Archiwum forum
Drugi Tatuaż połączony z pierwszym?
Drugi Tatuaż połączony z pierwszym? Jak wiecie, we wczesniejszym temacie pokazalem Wam, co sobie zrobilem na udzie. Teraz mam w planach na zimie skończyć noge. A więc od starego tatuażu na udzie, pociagnac nowy do kostki i połączyć je cieniami. Jesli byscie mieli szkic, lub gotowy tatuaz jakis,...
Archiwum forum
[Problem] Problem z dzwiekiem -creativ'y ,,umieraja'' przy polowie maxymalnej mocy
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Napis po fragu
Witam tak jak w temacie prosze o pomoc. zeby po zastrzeleniu kogos w cs wyskoczyl napis w "say" np "PoZdR0 ^^" (automatycznie nie chce bindow) za pomoc gibon..
Problemy z CS 1.6
Problem z pierwszym wyscigiem w TDU
Witam mam problem z pierwszym wyscigiem w Test Drive Unlimited mianowicie wypozyczam fure, kupuje chate, jade na pierwszy wyscig dojezdzam na miejsce klikam enter i kamera obraca sie w kolo, samochody na ulicy jezdza dalej a ja nic nie moge wiecej zrobic. czy ktos wie jak pokonac ten problem?
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
troche dziwny problem ale problem jak problem
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz