| Temat |
Forum |
|
Mianowicie...
Kupiłem sobie nowe CDaction i tam była gierka Call of Juarez więzy krwi...
zainstalowałem stworzyłem konto internetowe...
i gdy wchodzę na serwer gra mi się zawiesza...(tak samo mam z cs 1.6 non steam...)
a fabularny śmiga doskonale...
---------- Post dodany 22-03-2011 o...
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
Cześć, moja desperacja osiąga już apogeum ;/ za cholere nie moge odpalić Assasina 2 ;/ Próbowałam już wielu cracków i nic.
Gra się ładnie instaluje, bez żadnych problemów, i nagle chce ją włączyć to pokazuje się logo ubisoftu, drugie napisy i nagle wraca do pulpitu ;/
BŁAGAM POMÓŻCIE
Moje...
| Problemy techniczne z grami |
|
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka.
Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie.
W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
| Inny sprzęt |
|
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
| Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki |
|
Jak włączę nfs i od razu jest pierwsze ładowanie to załaduje się 1/4 gry i pasek sie nie zwieksza. Nie ma zadnego będu, komputer sie nie wiesza. Jak włącze menedżera zadań to nic nie widać w aplikacjach tylko w procesach widać shift.exe. Pomocy próbowałem już wszystkiego
| Archiwum forum |
|
Drugi Tatuaż połączony z pierwszym?
Jak wiecie, we wczesniejszym temacie pokazalem Wam, co sobie zrobilem na udzie. Teraz mam w planach na zimie skończyć noge. A więc od starego tatuażu na udzie, pociagnac nowy do kostki i połączyć je cieniami. Jesli byscie mieli szkic, lub gotowy tatuaz jakis,...
| Archiwum forum |
|
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
| Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki |
|
Witam tak jak w temacie prosze o pomoc.
zeby po zastrzeleniu kogos w cs wyskoczyl napis w "say" np "PoZdR0 ^^"
(automatycznie nie chce bindow)
za pomoc gibon..
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam mam problem z pierwszym wyscigiem w Test Drive Unlimited mianowicie wypozyczam fure, kupuje chate, jade na pierwszy wyscig dojezdzam na miejsce klikam enter i kamera obraca sie w kolo, samochody na ulicy jezdza dalej a ja nic nie moge wiecej zrobic. czy ktos wie jak pokonac ten problem?
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
| Problemy z CS 1.6 |