Zastanawialiście się kiedyś co dzieje się z człowiekiem po śmierci? Każda religia ma na to inne spojrzenie, ale również każdy człowiek ma na ten temat inne, odmienne zdanie. Jakie są Wasze opinie w tej sprawie?
Witam gram w counter strike 1.6 parę dobrych lat chciałbym aby ktoś skontaktował się ze mną na gadu gaud:1111131 lub na pw . Tak jak w temacie szukam człowieka który robi filmiki cs'a 1.6 . Oczywiście Nagroda GIBON lub Więcej Gibonów.
Witam szukam kogoś z Łodzi kto by miał windows 7 64 lub 32 bitowy tylko pożyczyć na zainstalowanie i już. Oczywiście jest w stanie troche zapłacic za to.
Witam szukam "fotograficznego atlasu anatomii człowieka" Autor: Chihiro Yokochi, Johannes W. Rohen , Eva Lurie Weinreb.
Bardzo prosił bym o jakiś link lub o wysłanie na pocztę(hubertmag@o2.pl) o ile ktoś taki atlasik posiada. z góry dzięki
Witam jak w temacie szukam gracza do sklejki teamu cos o sobie:
wiek 15
staz 3 lata
all programy ON :)
Szukam ogarnietego gracza ktory zna sie na stronach idp ....
Oczekuje
wiek +14
staz min. 2 lata
all programy ON
Informuje ze jutro samodzielnie kupuje serwer 11 slotow :)
Chciałbym przedstawić telewizje która emituje wspaniałe filmy , dobrą dawkę seriali i programów rozrywkowych , jest to telewizja internetowa która działa całkowicie legalnie : Polish Television ( Polska Telewizja Internetowa ).
Ostatnio na telewizji emitowane były filmy takie jak : Martwa Rzeka...
Szukam zaufanego, Człowieka, który włożył mi pluginy i inne rzeczy na mój serwer. Próbowałem parę razy sam ale nigdy nie działały. Byłbym bardzo wdzięczny. Propozycje proszę pisać w tym temacie i podawajcie gg. Chętnie ze wszystkimi pogadam. Serwer mam na Kampno.
Z góry dzięki.
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u