Nazwa klanu: First - Team
Strona:Next webSPELL v4 - News
Serwer do gry: będzie
Serwer/kanał głosowy:VT 2.1.4
Klan STEAM czy NonSteam:STEAM
Wiek członków:14-18
Staż członków:2 mies.
Staż klanu:2 miesiace
Osiągnięcia:Narazie brak
Co oczekuje klan:
Staż lub poziom gry:2lata+
Grę STEAM/NonSteam: STEAM
Składki: Nie ( z czasem będą.)
SKILL : Oporowy . ; )
Potrzebne 3 osoby rezerwa + 1 osoba do grania lig.
Czy cos jest zepsute ze slotami, ze przy stanie 17/17 wbijaja ludzie, ktorych nicki/awatary 1 raz na oczy widze, a wedlug hlstatsx maja przegrane tylko pare godzin? Sa tez sytuacje gdy sam bez slota wjezdzam jako 18 gracz. Nie zeby mnie to jakos bolalo, ze mi sie uda wbic bez slota przy pelnym...
Siemano wszystkim.
Mam taki problem, otóż postawiłem serwer 24 slotowy, wszystko pięknie ładnie, tylko jest jeden mankament..
Otóż grać może jedynie 20 osób, reszta, nie jest wpuszczana, tzn wrzuci osobę na serwer i trzyma na SPECTACORS, osoba ta nie może wejść ani do CT, ani do TT.
Gdzie może...
http://i44.tinypic.com/2dmh74w.png
UWAGA!! Obowiązkowo przeczytaj ten txt do samego końca!! Może to właśnie na ciebie czeka dożywotni slot na jednym z naszych serwerów!!
Święty Janiołek zstąpił na ekipe Counter-Strike Nonsteam :: Strona Główna i ogarnęła nas mania rozdawania
Każdy...
chodzi mi o to ze np, jak serwer jest pelny i chce wbic ktos kto ma rezerwacje to wywala najslabszego gracza badz losowego albo afk spect. jest taki plug a na forum nie znalazlem, to ma dzialac tak ze nie zabiera zadnego slota tylko jak chce wbic ktos z tagiem b to moze wbic
Witam, mam 32 slotowy serwer. Problem polega na tym ze moze wbic max. 24 graczy. Edytowalem spawny na mapie programem amx_spawn_editor i zrobilem po 18 slotow dla terro i ct. niesttey, nic to nie dalo. Dalej moga wejsc tylko 24 osoby (po 12 do kazdego teamu). Oczywiscie mozliwe jest przenoszenie...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u