Nick z Serwera: Heniek888
Steam ID: STEAM_0:0:15258198
Staż gry: steam 2k7, kiedys kafejki cs i starcraft 1 jak była moda na to
Czas spędzony na Serwerze: HashJama Hlstatsx - HashJama #5 [COD] - Player Details - Slazacy gora!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (do 300h brakuje ok 6 zdążę dobić nim oWo zobaczy temat)
Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: 3 lata praktycznie komplet flag na wszystkich serwerach universalsoldiers i napierdalanko o Luka. Świetna serwerownia, po prostu drogi się rozeszły. Nic osobistego. Teraz gram tutaj . Zawsze lubiłem mody. Bardziej W3FT, ale ten COD mod mi bardzo pasuje.
Znajomość AMXX: 10/10
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem: Mam mica, daje info, czasem prowadzę (w zależności od mapy i składu przeciwnej drużyny - za dużo rambo to odpuszczam sobie), mobilizuje graczy do lepszej gry, zawsze zgodnej z celami mapy. Zwracam uwagę na umiejętność strzelania i rzucania granatów. Gdy ktoś ma mica i widzę że gra słabo, pokazuje te i tamte tricki. Zachęcam graczy do nominowania mniej grywalnych mapek, i gdy ja jakąś mapę zaproponowałem to idę do drużyny która ma potencjalnie trudniej. Gdy będzie potrzeba, wywalę osoby które sobie za dużo pozwalają. Staram się być powściągliwy, gdy ktoś mnie denerwuje to piję herbatę EARL GREYa - polecam.
Od Lipca mam dużo czasu (tj wolne 24/7). To pozatym.
Kontakt: w grupie hashjama cod, "Heniek888, the Stormbringer", PM tu na forum . GG nie pamietam (inny komp). Skype heniek8882.
EDIT: Godziny już są, GG: 10040927