Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 140
Narzędzia wątku

[WYKONAM] WYKONAM STRONĘ INTERNETOWĄ ZA DARMO

Komandos-KNS is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam dzisiaj chciałbym zaoferować wykonanie strony internetowej ZA DARMO strona wtedy powstaje na bazie mojego własne CMS'a który rozwijam nadal niestety ,ale nie jestem grafikiem więc stronę internetową utworzę albo na bazie jakiegoś darmowego layouta lub na bazie layouta który podeśle mi osoba ,która chce abym jej wykonał strone internetową i teraz kilka uwag:
-strona internetowa będzie zamieszczona na moim serwerze,
-nie udostępniam kodu mojego skryptu,
-jeśli posiadacie własną domenę to bez problemu możemy ją podpiąć,
-

zapraszam Komando-CMS, Twój serwis internetowy za darmo wystarczy się zarejestrować i napisać do mnie w dziale support ;-)

ewentualnie kontakt drogą mailową: komando-cms@boo.pl (uwaga będzie działał dopiero za jakieś 3h od napisania tego postu)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Wykonam strone www
Witam, Zajmuję się projektowaniem stron www (HTML, CSS) ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Kontakt: Karol Motyka Portfolio - www.karolmotyka.pl pozdrawiam wszystkich graczy CS:)
Śmietnik
Wykonam strone
Wykonam stronę webspell lub php by przemo za małą opłatą 5zł sms oczywiście wgram szablon. Webspell,php by przemo - www.stronyklanowe.fora.pl
Śmietnik
[Wykonam za Darmo] Wykonam Sklep
Wykonam za darmo sklep z koszulkami, jedyne co musisz zrobić to przesłać logo. Istnieje możliwości nadruku nicku na koszulce. Przykład Sklepu : http://cs-fox.cupsell.pl/
Śmietnik
Wykonam GUI Za Darmo
Wykonam GUI za darmo wystarczy napisać podanie Skład Zrobienia GUI wchodzi - zmiana tapety - zmiana kolorystyki wszystkie rubryki belki tabele. - Zmiana czcionki oraz jej kolorystyki. Jak składać podania: - Wymiary (takie na jakich masz rozdzielczość CS'a) - tapeta (LINK) - Kolorystyka...
Dodatki do Steam'a
[WYKONAM] Stronkę internetową (np.klanowa) za gibona ;) FREE!!!
Witam. Wykonuje fajne strony klanowej za jedynie gibonka ;) Chcę pozbierać parę gibonków żeby mieć co palić :D Mam płatne szablony na dysku mogę się podzielić po co masz za nie jeszcze płacić jeżeli ja Ci je wgram za darmo ;) GG: 7718790 Przykładowa losowa praca: Strona klanu On Full (nie...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[Wykonam]Stronę internetową lub forum dla klanów i nie tylko
Witam. Z powodu nudy w wakacje postanowiłem wykonać kilka bądź kilkanaście stron dla klanów lub sieci serwerów. Jednak warunek jest 1. Jest nim to iż jestem grafikiem ale nie wykonam przeróbki szablonu (Chyba że ktoś zapłaci).Grafików i osoby chętne zabrania się do tego znajdziecie w dziale z...
[Wykonam Grafikę] Za darmo
Cze ;D tak sie nudze troche bo posułem słuchawki i nie ma jak zzabardzo grać w cs'a więc myśle sobie zrobie ten włąsnie temat. WYKONUJE TYLKO HERBY Z BIEGIEM CZASU DOJDĄ DO TEGO SGYNY BANERY ITP. Jak wyglądac ma zamówienie? JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM WYKONUJE TYLKO HERBY (narazie:)
Archiwum forum
[WYKONAM SYGNATURY] Za Darmo
Od dzisiaj zaczynam robić sygnatury na zamówienie. Przykładowa praca: http://i44.tinypic.com/2noa68.jpg Podanie o sygnaturę ma wyglądać następująco : Kolorystyka: Render: (link - dobrze żeby był) Napis:
Archiwum forum
Wykonam Strone
Witam duzo nie bede sie rozpisywal bo nie ma po co .Wykonam Profesjionalna strone WWw (mozliwy hosting i serwer) kazda tematy , Flash , html do wyboru do koloru . ... Rowniez fora na platnych skryptach . nr GG : 2868820 (zawsze niewidoczny)
Wykonam strone klanową za darmo
Witam ;) mogę zrobić stronę klanową (www) za Darmo Niczego w zamian nie chce jak tylko kliknąć pomógł Zamówienia proszę składać tutaj (w tym wątku) Ps. Do moderatorów jeśli to zły dział to proszę mnie nie karać szukałem dobry dział ale nie znalazłem oferuje : 1 Stworzenie strony :
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz