Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 102
Narzędzia wątku

Raport postu przez nie mam bana [Liga Counter Strike 1.6 Steam]

nie mam bana is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

nie mam bana zgłosił post.

powód:
Cytat:
Dublowanie tematów.
Forum: Liga Counter Strike 1.6 Steam
Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol

Autor postu: xXJodaXx
Oryginalna treść:
Cytat:
NAZWA LIGII : Magic Clan Magnesy CUP #1
TERMIN : ZAPISANIE SIĘ 16 DRUŻYN
platforma : STEAM

ADRES LIGII : Magic Clan Magnesy - Forum
NAGRODY : Magic Clan Magnesy - Forum* ť **NAGRODY*
ZAPISY : Magic Clan Magnesy - Forum* ť *ZAPISY
Jak da radę , się dogadać finał w headshot.pl
Magic Clan Magnesy - News

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Raport postu przez nie mam bana [Liga Counter Strike 1.6 Non Steam]
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: Sell ccv Us, Uk, Ca , Au ,Eu, ,track 1%2, dumps fresh and good Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: eristhomas1112 Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: najlepsza LIGA CS 5on5 STEAM Forum: Liga Counter Strike 1.6 Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: bombe532 Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: Polska Grafika Forum: Liga Counter Strike 1.6 Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: piotrek388 Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: selling fresh stuffs here ccv cw visas bank logins Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: fullz Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: UNDEFEATED - zapraszamy! Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: kubuh Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: Potrzebny grafik Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: AdiQ Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: FreeStyles www.myfsg.eu Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: Dawdoo Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: Wygraj dla druzyny serwer 1000fps wa-wa! Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: Feam Oryginalna treść:
Śmietnik
nie mam bana zgłosił post. powód: Post: KONKURS www.stoprocent-skilla.xaa.pl , zaje nagrody ;D Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: Dusta Oryginalna treść:
Śmietnik
Raport postu przez NN. [Liga Counter Strike 1.6 Non Steam]
NN. zgłosił post. powód: Post: Zapraszam Forum: Liga Counter Strike 1.6 Non Steam Wyznaczeni moderatorzy: ' fil0ne, naven, znaniol Autor postu: JVCpro100 Oryginalna treść:
Śmietnik

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz