witam, zakupiłem sobie komputer i na nim zainstalowany był winows seven ;D Jestem tak zielony jak z atomów ;p Podłączyłem kabel i nic ;d
PLISKA DAJCIE JAKIEŚ SCREENY JAK SIĘ PODŁĄCZYĆ
Coraz więcej narzeka się na młodzież, słysząc na ulicy: „Ach ta dzisiejsza młodzież….” Wiele stereotypów jakie mają w głowie przeciwnicy „łobuzów” da się obalić, a od tego są młodzi aktywiści, którzy robią wszystko by wykrzyczeć tym ludziom MY POTRAFIMY !
Jedną z grup która coraz „głośniej”...
Witam mam radio internetowe, dopiero zaczynam się z tym bawić i mam jeden problem.Chciałem podłączyć mikrofon,ale gdy wejde w shoutcast w zakładkę input i wybiore soundcard input to rejestruje mi sam dźwięk z mikrofonu zamiast z mikrofonu i z winnapa
Hej. Mam taki problem....niektóre strony takie jak np.ebay.pl lub deviantart.com otwierają się niepoprawnie czyli wyświetlają się same napisy wgl zero grafiki....Pomocy! Próbowałam w Internet Explorer i FireFox ale żadna nie otwiera poprawnie....Z góry dzięki!
Mam swoje forum i chciałem na nim dac coś jakby logowanie czyli wpisujesz login i hasło tylko żeby mi np na gg lub na administratora przychodziło to co ktos wpisuje w te pola czy jest coś takiego i jak to zrobic prosze o pomoc. Może to być tez na strone internetową . Pozdrowienia
zna moze ktoś zagraniczne radia internetowe najlepiej niemiecke tam podobno jest dobre łupanie xD albo muze jakąś klubową zagraniczna
Po to jest ten off topic :] dam plucha
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u