Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Śmietnik

Śmietnik - Tu trafiają wszystkie posty, które naruszają regulamin forum.

Odsłon tematu: 186
Narzędzia wątku

Podanie o Admina - Julka <3 + mp3 '

Julka<3 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

1 Nick z Serwera: Julka <3 + mp3 '

2 Steam ID: STEAM_0:0:28748800 0 00:32 52 0

3 Staż gry: Okolo 2 lat.

4 Wiek: 16

5 Czas spędzony na Serwerze: gdy wolny czas tak na dzien z 10h.

6 Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: slabe

7 Znajomość AMXX: tak sobie ale dddddddddd (. dev ) powiedzial ze nie bedzie problemu zeby mnie douczyc.

8 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem: brak adminow, duzo znajomych na serwerach, rozpoznawalna po mikro.

9 Kontakt: GG 9272574

10. Serwer na ktorym gram : 193.33.176.9:27015 - zapraszam do gry ! : )

Pozdrawiam : ) Julka <3 + mp3 '
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 2011-07-25 18.44.51.jpg (40.0 KB, 9 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez Julka<3 ; 26-11-2011 o 22:41.

Odp: Podanie o Admina - Julka <3 + mp3 '

Julka<3 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

przepraszam nie tu. prosze usunac : )

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
podanie o admina
sora ale nie wiem czy tu trzeba zrobic podanie to tak nick lajt? Wiek 12 adminowalem na serverach deathrun znam amx 7/10 dalej nie wiem xD
Śmietnik
mrS podanie o admina
Nick z Serwera: mrS Steam ID: STEAM_0:0:17487101 Staż gry: 6 lat Wiek: 23 Czas spędzony na Serwerze: ok. 270
Admini
Podanie o admina
Nick z Serwera: jacus ;d Steam ID: STEAM_0:0:21910125 Staż gry: 6 lat Wiek: w tym roku 21 Czas spędzony na Serwerze: malo gram na tym serwerze ale czasem zagldam. jesli bym dostal prawa administratora oczywiscie sie to zmieni i gralbym codziennie.
Admini
Podanie o Admina.
Nick z Serwera: Przebiegly Siergiej Steam ID: STEAM_0:1:8426211 Staż gry: 4 lata z przerwami Wiek: 25 Czas spędzony na Serwerze: 1d 03:04:36h
Admini
Podanie na admina ~IV~
1. Twój nick: ~IV~ Hiszpańskie dziewczyny <3 2. Masz admina na innym serwerze?: Nie 3. Czy byłeś karany?: Tak 4. Czy zmieniałeś nick?: Tak 5. Twoje STEAM_ID: STEAM_0:1:17322585 6. Dlaczego chcesz mieć admina?: Ponieważ często gram na serwerze i niejednokrotnie byłem świadkiem łamania...
Admini
PODANIE NA ADMINA
1.Steam - jest 2.Mikro-posiadam, ale ost. coś się popsuło 3.Wymagany skill 2:1. Jest ;) 4.Zapoznany z regulaminem. 5.Czy jestem lubiany? Tego to nie wiem. nick: Kropek wiek: 17lat, za 5 miesięcy 18 ( rocznikowo za 2 tyg.) staż: gram z 3 lata ale miałem dużo przerw STEAM_0:0:18872500
Śmietnik
Podanie o admina by qki HJ [AIM]
Nick z Serwera: qki Steam ID: #12 "qki" STEAM_0:0:23734699 Staż gry: 3lata Wiek:17lat wiek sie tu nie liczy po niektórzy co maja 18 lat maja mózg 10 latka :) Czas spędzony na Serwerze: GameTracker.com : Player Page for qki
Admini
Podanie o Admina
nick - low wiek- 16 Staż- steam (2008 rok) Na HJ DM gram już dobre 2 miesiące. Serwer mi się od początku spodobał, dość skillowo się gra. Jedyny kłopot to jest brak adminów, widać tylko sporadycznie jednego, dwóch. Stąd moje podanie, bo chcę pomóc. Godzin mam sporo, gram na jednym nicku na...
Admini
Podanie o admina HJ [ AIM ]
- ZAŁÓŻ NOWY TEMAT (TOPIC) w dziale ADMINI - w temacie umieść: "kandydatura na admina - nick" : w tresci posta: - swój nick na którym grasz na serwerze (jak ktoś gra na kilku, albo nawet za każdym razem na innym niech nawet nie zaczyna tematu) - podaj swój wiek - podaj swój staż (ile lat grasz...
Admini

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz