A mi sie wydaje ze jak na TP to jest idealnie. Przecież jakieś egzotyczne mapy w ogóle nie pasują na, tak jak mapy cs_ .
Jest dobrze, na TP nie trzeba więcej :P
nad de_blue się nawet nie zastanawiaj:p bo ona musi byc:) ulubiona;p
a Ty proper masz mało racji bo przecież jak się gra godzinke no spoko ,ale jak ja gram 3 albo więcej pod rząd to raczej można "żygać" mapami które się powtarzają...
A ja prosze aby jak najszybciej wrzucono nowe mapki bo ciągle gramy te same mapy , de_nuke , de_train , de_inferno , de_cbble i dusta2 , 5 map grane cały dzień .
Ja bym widział takie mapy jak de_ruska , de_sunny , de_cpl_strike , de_forge , westwooda dla urozmaicenia mimo że jest denną mapą :P no i de_blue .
To chyba tyle , jak o czyms zapomniałem i sobie przypomne to dam jeszcze znac ^^
Witam, proponuję wprowadzić małą zmianę dotycząca map na serwerze.
Wielokrotnie podczas koncertu życzeń pokazuje się kilka map, z czego na części (de_chateau, de_piranesi, de_blue) zwyczajnie się nie gra... Proponuję zamiast tych map dorzucić kilka wg mnie fajnych i grywalnych takich jak...
Moglibyscie wprowadzic jakies zmiany w pamcycle na tym serverzez albo wgrac jakies inne map typu cpl_mill czy cos, de_blue bo od kiedy tam gra to tylko na 3 mapach bylem,a ze 3 h juz tam siedze
Witam,
Ściągnąłem i wrzuciłem sobie nowe mapki (pliki .bsp) mapki działają jednak muszę je zmieniać z konsoli. Jak to zrobić żeby pokazały się one w meny AMX MOD ?
Pozdrawiam,
Proponuje dorzucenie do zestawu map znajdujacych sie na serwerze mapy aim_akcolt2, de_rats_2001 i de_westwood. Co prawda jest juz na serwerze sporo map, ale mysle, ze i na tych nie raz wszyscy chetnie zagraja.
Otolinki do tych map:
de_rats_2001
http://www.csm2.net/view_map.php?map_id=741...
Witam.
Chiałbym Wam zaoferować nowy serwer do gry teamu Be Foresight.
* Nazwa serwera: Be Foresight powored by mNq@efektgames.pl
* Ilość slotów: 12 (bez żadnych rezerwacji, w pełni dla Was)
* IP: 193.143.121.46:27015
* PW: bardzo łatwe do odgadniecia albo na gg(7885706)
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam