Jeden problem jest taki , mapy mapy mapy .
Jest ich za mało , do wyboru map przez najlepszego gracza mapy jest ich za mało .
Przydało by się wiecej map .
cs_office , de_forge , de_dust , cs_italy , de_dust4ever , de_dust2_2009 ,de_cpl_strike , de_cpl_fire ,de_clan1_mill , de_elderado , de_ruska bo nie widziałem jej w mapcyclu xd jest ich dużo no ale czy chcemy grać ciągle te same mapy ? Gracze potrzebują jakiejś odmiany :P
I wszystkie mapy powinny być w do wyboru.
Co do pluginów , spodobał mi się plugin zabijający np terro jak nie podłoży paki , w ten sposób pozbędziemy sie statsów . Zaczną wszyscy biegać do paki xd .
Afk przekazuje bombe .
NO i nie podoba mi się to ptb , np ct przegrywa 3 do 5 . to przerzuca 2-3 nawet 4 graczy do terro i juz sie nieprzyjemnie gra
No tyle ode mnie . Piszcie swoje pomysły .
/signed
Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestetymój obowiazek Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.
Ostatnio edytowane przez znaniol kolejorz! ; 27-02-2009 o 10:33.
Ja się też dorzucam do tego ,każdy gracz który przegrał juz koło tygodnia na serwerze też to napewno odczuwa,że się zbyt często powtarzają,wielu graczy wymienia mapy które chcieliby zagrać ,ale ja im moge tylko powiedzieć że ich nie mam w amx...
I prosze mi nie pisać że nie ma więcej map nadających się na TP.
kabul odpada w ogóle, ogromna mapa z 1 bsem suxx na TP
awp_wall dałoby rade pewnie
dust4ever -> moja ulubiona ale TT ma zbyt dużą przewagę , a do tego mapa ogromna
russka -> jestem za bo jest wielkości d2
cs_747
cs_office
de_cpl_strike
ten plugin naprawde jest dobry na tp , na wielu serwerach jest i wielu osobom to odpowiada .
ale mapy mapy i jeszcze raz mapy , do wyboru i mapcycle je dac !!! xd
Ostatnio edytowane przez znaniol kolejorz! ; 27-02-2009 o 19:13.
z tym dd22k9 to trche przesadziles. ale wszystkie inne mapy sa ok.
a z tego co pamietam, to jak serwer byl ns, to byl ten plugin co zabija ludzi z przegranego teamu. nawet o nim nie dawno myslalem, i jak dla mnie to by sie przydal..
i jestem w 90% pewien, ze mapy sie pojawia, tylko niech maciek z klanu porobi granice antyrashu na tych mapach :P
Co do plugina, to dobra sprawa. Mapy typu awp owszem, ale na mc nocnym. Koncert życzeń (jak pisze w innym temacie) wolałbym wyrzucić lub po prostu dodać tam nowe mapy do wyboru. Co do map de_dust4ever, de_dust2_2009 to jak najbardziej NIE, za to de_russka o ile się nie mylę to jest na serverze
ten plugin co zabija po przegranej rundzie to głupota. mozna dodac kabula mapa gitara na serwer tp. awp_wall indie i inne tuż to się na aimach gra a nie tp, nie róbcie z hj jakiegoś aim gówna. precz z wynalazkami typu dust4ever, dust 2009. co wam przeszkadza w tym mc które jest???? wyłączyć koncert życzeń, nie wpierdalać się w mc i nikt nie będzie płakał że mapy są zbyt często
ten plugin co zabija po przegranej rundzie to głupota. mozna dodac kabula mapa gitara na serwer tp. awp_wall indie i inne tuż to się na aimach gra a nie tp, nie róbcie z hj jakiegoś aim gówna. precz z wynalazkami typu dust4ever, dust 2009. co wam przeszkadza w tym mc które jest???? wyłączyć koncert życzeń, nie wpierdalać się w mc i nikt nie będzie płakał że mapy są zbyt często
To jest najlepsza propozycja i byłbym za jej akceptacją w 100%
Jak dla mnie plugin zabjający za nie podłożenie paki jest bez sensu, ponieważ jest to w końcu TP i czasami nie ma sensu iść podkładać pake, jak się gra z botami i zostaję się samemu, bo boty giną od razu na początku rundu, ponieważ nie grają TP i jest to misja samobójcza.
Jestem jak najbardziej za dodaniem map oczywiście o ile mają granice raszu, a co do map aim i awp to także mogą być, ale tylko wieczorem ja jest mało osób i można sobie potrenować.
Koncert życzeń
Opis:
Plugin ten pozwala najlepszemu graczowi na danej mapie (ilość fragów) na dokonanie wyboru następnej granej mapy.
Instalacja:
Folder addons do \cstrike
Do pliku addons/amxmodx/configs/plugins.ini dopisz amx_concert.amxx
Cześć
Chciałbym wam opowiedzieć o pluginie,a mianowicie plugin daje spadochron którego ciągle brak na FF Ahttp://www.reksio-cs.pl/t-darmowy-spadochron-2100.htm
2 sprawa moim zdaniem brakuje pluginu na którym jest widoczne dmg pewnie dużo z was grało na takim pluginie Bullet Damage -...
Cześć wszyskim
Jakie korzysci masz z bycia VIP'em:
Dostajesz darmowe granaty (HE, 2 FB, SG)
Darmową kamizelkę + hełm
Dostajesz $500 za zabicie i $800 za każdego HS'a
Dostajesz extra 15 hp za zabicie i 30 za każdego HS'a
Widzisz zadawane obrażenia w realnym czasie
Tylko VIP może kupic...
Mam pytanie a mianowicie proszę o ustalenie na serwerze pluginów
Bindowiec klawiszy END, DEL, HOME, INSERT i F12 download---http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/5225-bindowiec_klawiszy_end_del_home_insert_i_f12.html
Ruletka 2.4 Ruletka 2.4 By Masterknive PL
muzyka na 10s przed...
SIEDEM ŻYCZEŃ (1984)
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-04/de9495e8.jpg
produkcja: Polska
gatunek: Dla dzieci, Fantasy, Komedia
reżyseria Janusz Dymek , Wojciech Szczęsny
scenariusz Andrzej Kotkowski , Maciej Zembaty
zdjęcia Antoni Wójtowicz
Na serverze od jakiegoś czasu jest tzw. Koncert życzeń - najlepszy wybiera/najgorszy. Nie podoba mi się to...
po 1. Mapy do nominacji tam ciągle się powtarzają.
2. Często mapy się powtarzają (mówię tutaj co 2-3 mapie)
3. Gracze przestają grać tp... Ścigają się o bycie najlepszym, żeby wybrać...
Śmietnik
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u