Jak myslicie kto wygra?? Najsilniejszy czlowiek swiata czy zawodowy bokser( tak naprawde to malo slyszalem o jego walkach). Jakie waszym zadaniem maja predyzpozycje??
|
|
Jak myslicie kto wygra?? Najsilniejszy czlowiek swiata czy zawodowy bokser( tak naprawde to malo slyszalem o jego walkach). Jakie waszym zadaniem maja predyzpozycje??
Pudzianto tylko klocek o mocnej sile i wytrzymałości, natomiast Najman posiada to co najważniejsze - technika :)
Więc sam widzisz, ja bym postawił na Najmana (o ile dojdzie do takiej walki)
Ogólnie to będzie parodia, myślę że pudzian wygra. Albo inaczej, kto pierwszy wyląduje na glebie ten już nie wstanie :E
Poogladalem troche walk Najmana i z jego technika chyba cos jest nie tak ... ucieka bardziej straszy niz wyprowadza ciosy , moim zdaniem ta walka napewno bedzie smieszna :p trzeba czekac do 11 grudnia.
Hmm mi się wydaje ze Najman moze sporo razy Pudziana trafić .. bo przecież trzeba przyznać ze w kondycji Najman moze być lepszy ... lecz jak Mariusz trafi tak porządnie to moze zabić tego Nejmana (Waga Pudziana 128 kg , Najman 104 )
Moim zdaniem Mariusz Wygra :) Pozdro .. Bede oglądał Walke ^^ .
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 20-09-2009 o 21:16
Ciekawe ciekawe kiedy ma się odbyć pojedynek?
Dobra nie zauważyłem więc nie wiem o co tyle ambarasu...
O ile wiem to pudzian coś tam w karate walczył ;) Więc dla mnie Pudzianowski > Najman
Najman to strachliwa dupa i tyle
Jeśli pudzian pierwszy trafi to wygra jeśli nie to najman.
Hmmmm..... Najman doświadczony zawodnik w tych starciach, ale Pudzian to "terminator". Ale mimo wszystko jestem za Mariuszem bo nie lubię tego Najmana....
Jaa teżż stoje za Mariuszem:D:) Najman juz na MIescie od Pudziana dostoł:D
jak już pudzian weźmie go do parteru to po najmanie, ale pamietajcie tu liczy sie technika a nie tylko wielkie miesnie .
a ty dreszczyk skad masz takie informacje ? hahaha
na oficjalnym ważeniu pudzian miał 138,600 ...
ja myślę ze pudzian na pełnej k0rwie wjedzie w najmana .
obydwoje pewnie ogladaja sobie UFC ciagle hahah .
Obydwoje takie cwaniaki a to na pokaz :((
w Gazetach pisali i na Onet.pl i Interia.pl ze w Stolicy gdzies w jakies kafejce nejman dostal strzala od Pudziana
Ja nie wiem czego można sie spodziewać po Pudzianie więc nie chce spekulować,aczkolwiek uważam że siła strongmana a realna walka w stójce czy parterze to zupełnie dwie inne sprawy.Najman jest dużo bardziej obyty i obity w ringu,wiecej poprzyjmował wiec trudno powiedzieć jak zareaguje szczęka Pudziana kiedy spadnie na nią jakiś cios.Dla mnie ta walka to jeden wielki znak zapytania.Jedno jest pewno emocje będą wspaniałe.
pudzian mimo takiej masy ma, lubi mial sporo doczynienia ze sportami walki, a ten nejman to jakis gosc co tylko zarobic chce. jak dla mnie nie ma watpliwosci ze mariusz tego kmiota zniszczy
Nie można zapominać, że Pudzian zyskał sporo w tańcu z gwiazdami - na bank uszlachetnili tam jego technikę ;) A całkiem serio, to myślę, że Mariusz go rozniesie. Fakt, że ich spotkanie może być parodią, ale jeśli będzie prawdziwa walka, to Pudzian powinien go zlać aż miło.
Też gdzieś czytałem, że Pudzian rekreacyjnie trenuje boks, więc to też może wpłynąć na ten pojedynek.
Licze na Pudziana, bo jeden jego cios i Najman leży.
Hmmmmm pudzian mas i siła choć dowiedziałem sie że trenował K1 ale to dawne czasy
Najman ma wszystko i siłe i mase ale i walczy ostatnia walka w Usa CUDO
PUDZIAN|NAJMAN
0 | 1
| « Gołota vs. Adamek | WWe zawodnicy » |