Tak jak w temacie , osobiście trenuje już 3 lata MMA i jeżdżę regularnie na zawody :)
|
|
Tak jak w temacie , osobiście trenuje już 3 lata MMA i jeżdżę regularnie na zawody :)
Kick Boxing 4 i teraz 2 rok Boks Tajski w sumie to prawie to samo,ale jednak bardzo sie rozni ;).
Praktycznie przez cala podstawowke trenowalem karate, a potem ju-jitsu. Jednakze ze wzgledu na przeprowadzke i brak czasu, nie byłem w stanie kontynuowac tych sportow.

o karate a dokladnie jakie? Bo niektore karate jest bardzo smieszne :P tzn walka z powietrzem np Karate Tsunami
Kutarate i Chudo
Białe kimono błyszczy w ciemności to jest wojownika znak, żółty pas hudo nie zna litośći, z przeciwnika będzie wrak. Cios z półobrotu, chwilę potem podcinka, fikołek do tyłu i szpagat bo zajebiscie wyglada. Jeśli jak dłonie walą jak konia przeciwnika zaraz skona, hudo kutarate przeciwnika w klate zaraz będzie klepał w mate. Cios z dzioba w jaja a potem kręcenie wora, z łokietka w jaja a potem z kolanka w jaja.
Ja osobiście trenuję prawię 5 lat kick boxing.
I polecam ;]
w jakim klubie trenujesz kick boxing kapej?
Dzisiaj na orange sport leci ufc 142 , wiem że stare ale warto obejrzeć :)
Ostatnio edytowane przez dasiek7 ; 16-01-2012 o 14:33
tak UFC i PRIDE to jest dobry pokaz ,kazda z 141 czesci UFC jest piekna :D Polecam
Witam. Osobiście nie trenuję ,ale uwielbiam patrzeć jak robią to inni.Np. Oglądam filmy z Chuckiem Norrisem,ten to jest wysportowany,wiek swój ma,ale nie zaprzestał ćwiczeń.A ćwiczy w teakwondo,tangsudo, Tae Kwon, Jiu-jitsu,karate.Trochę tego jest i we wszystkich jest mistrzem świata i posiada czarne pasy.Np.w Tae Kwon 8-stopniowy,a w tangsudo 10-stopniowy.Ale wiadomo,że tylko mozolne ćwiczenia czynią mistrza.
| « Trening Artura Szpilki | WWE Wrestling » |