Systemowe - Programy systemowe. Narzędzia systemowe, naprawcze, diagnozujące, archiwizujące. |
|
Popularne odwołania do tej strony: klawiatura i litery polskie w laptopie, klawiatura sie poprzestawiala, klawiatura źle pisze, złe litery na klawiaturze, problem z pisaniem na klawiaturze w toshibie, laptop zła klawiatura, juegos de romper el teclado de la computadora, klawiatura zle pisze, zła klawiatura w laptopie, przestawione klawisze na klawiaturze, klawiatura komputerowa ustawienia, descargar gratis controlador de teclado numerico de un ordenador portatil, przestawiona klawiatura w laptopie, mi teclado e3scribe mal, ustawienie klawiatury w laptopie, jak wcisne trzy klawisze klawiatura, jak zmienic ustawienia klawiatury w laptopie, bezprzewodowa klawiatura w laptopie, windows 7 niewłaściwe znaki, klawiatura zepsuta złe litery, fifa 10 gra na dwie klawiatury, przestawione klawisze, klawiatura pisze złe litery, jak zamienić znaków w klawiaturze, klawiatura zle mi dziala
|
 Źle piszaca klawiatura |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
wiec jak wciskam np.jak wcisne klawisz d to pisze mi sd albo e to pisze we
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Ktora byla by najlepsza ???
-A4Tech XGame X7-G800MU
-LOGITECH WAVE
-LOGITECH k300
-OMEGA CASSIOPEIA
---------- Post dodany 05-01-2011 o godzinie 16:10 ----------
to jak pomoze ktos ???
| Klawiatury, joysticki, pady, kierownice |
|
Witam wczoraj wylałem sok na mojego logiecha i padł.
Postanowilem że kupie cos lepszego tak do 140 z przesyłką
MYslałem nad
Logitech wave
Razer Arctosa czy jakos tak :D
|
jaka fajna podświetlana klawiatura do 150 zl
|
Nie działa mi klawiatura to znaczy , nie działa mi w cs'ie.... żaden przycisk - z tego co się orientuje padły mi ustawienia ...
Chciałbym abyście podali standardowe ustawienia , bo ja nie mam pojecia jak to ustawić...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Co to za klawiatura na obrazku?
http://iv.pl/images/26552081426218641069.jpg
---------- Post dodany 21-04-2010 o godzinie 16:55 ----------
wie ktoś?
| Pytania z odpowiedzią |
|
na jakiej klawiaturze graja najlepsi gracze?widzialem ja na zdjeciach ale nigdzie nie moge jej znalezc
| OffTopic - Counter Strike |
|
Witam,
Chcialem zakupic nowa klawiature i mysz co polecacie ;)
Hardware For Gamers - Everglide, fUnc, steelpad, icemat, skatez, raindrop, allsop, Logitech, Plantronic, Razer - Sprzęt dla Graczy
Ta mi sie podoba
| Archiwum forum Hardware |
|
podczas gry w cs po pewnym czasie blokuje mi się klawiaura, nie mogę nic napisać a postać cały czas idzie do przodu albo w bok ;/
aby znowu klawiatura działała muszę się wylogować z konta i powrotem zalogować
| Problemy z CS 1.6 |
|
Czy moglibyście mi polecić jakąś dobra fajną klawiaturkę, ale od raz mówię że mam mało miejsca i zależy mi żeby był możliwie jak najmniejszy rozmiar, np. bez klawiszy num lock bądź jakaś bardzo dobrze upakowana(mała)
np.
http://www.apollo.pl/pictures/towary/twid_34870.jpg
Aha a co...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Zamierzam sobie kupic klawiature i mam problem bo nie wiem co wybrac.
Jaka mi proponujecie zeby byla wygodna i sprawowala sie przy grze w cs'a.
Oczywiscie zeby jej cena nie byla jakas kosmiczna. tak max do 60 zeta. ( nie liczac kosztow przesylki )
dodam ze z allegro bede kupowal bo taniej :P
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|