Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Programy - software > Systemowe

Systemowe - Programy systemowe. Narzędzia systemowe, naprawcze, diagnozujące, archiwizujące.

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: menno s fraps, programmi per controllare fps, www.fraps.com setup.exe, www.fraps.com do pobrania, fraps cracked free, install fraps crack download, fraps versione registrata, sudden attack na fraps windows7, download fraps versione registra illimitata
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 8024
Narzędzia wątku

Fraps 2.9.6

7heaven is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Free download Fraps 2.9.6 | Pobierz za darmo Fraps 2.9.6

Darmowy program do sprawdzania ilości FPS w dowolnych aplikacjach np. w aplikacjach: Direct3D czy OpenGL; program liczy ilość klatek rzeczywistych; robienie zrzutów ekranu; nagrywanie sekwencji .avi.

Pobierz program Fraps 2.9.6
Kod:
http://www.fraps.com/setup.exe

Odp: Fraps 2.9.6

BanDz is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie jest darmowy :x

Odp: Fraps 2.9.6

elus is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Program ogólnie do dupy...
Nie polecam ściągać ani instalować:D

"Dobrze, że wychodzisz. Słusznie czynisz." - MichaiL
Mój nick steam: elus24 - Kliknij tu by dodać do friendsów
kaku.com.pl - Twoje forum rysunków

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Fraps 3.0.3
Czy można używać frapsa 3.0.3 na steam. Kręcić filmy ? Valve za to nie banuje? może dziwne pytanie proszę o szybką odp.
OffTopic - Counter Strike
Fraps 2.9.5
Free download Fraps 2.9.5 | Pobierz za darmo Fraps 2.9.5 Narzędzie monitorujące ilość klatek na sekundę (FPS) w grach, korzystających z DirectX lub OpenGL. Program wyświetla aktualną liczbę klatek animacji w rogu ekranu, umożliwia również robienie zrzutów ekranowych i zgrywanie...
Archiwum forum
[JAK?] Fraps = mało FPS
Witam Chciałem sie pobwić w stworzenie demka, i niestety coś nie gra, Mam Fraps, i gdy chce zacząć nagrywać demko, w CS FPS zlatują mi do 15-20 o_O niestety na filmiku tez jest "cięcie"... macie jakiś sposob aby nagrywało z duzą ilością FPS? ;] Pozdrawiam p.s. Moze Alucard powiesz jak...
Archiwum forum
FrapS
Więc tak jestem nowym niewiedzącym użytkownikiem szukam fraps'a takiego by nie nagrywał tylko 30 sek FULL VERSION Ten fraps od "seba" nie działa:( Daje gibonka
Archiwum forum
Fraps?
Mam Pytanie Otoz instaluje Frapsa Wchodze I Nic ...Czekam Proboje Znowu i nic moze ktos pomoc ?:) :sad:
Archiwum forum
Fraps help
Siemka Mam problem z Frapsem otóż: Włączam CS i Frapsa i chce nagrać coś dusze F9 i tam po lewej do góry są takie cyferki które czasem się zmieniają to na tym miejscu pojawia mi się taka jakby biała 1 tylko że coś w stylu I.
Fraps ...
Siema ;] Dopiero sie uczę ogarniać program fraps i mam pytanko czemu jak mam włączone demko na full obrazie nicisne na F9 i to zamiast kręcić do demko sie wyłącza ?? Oczywiście gibony ;] lecą ;]
Fraps
Free download Fraps | Pobierz za darmo Fraps Uniwersalna aplikacja dla systemu Windows zaprojektowana do wykorzystania w dowolnej grze wykorzystującej technologie graficzną DirectX lub OpenGL.W skład pakietu wchodzi: narzędzie testujące narzędzie przechwytujące zrzuty ekranu narzędzie...
Multimedia i grafika
Fraps
Witam ściągłem frapsa mniej więcej umiem nagrywać ale gdy nagrywam to komp mi się tnie. Tak dokłagniej to pytam co to fps to 25,30,50,60 i okienko w którym moge wpisać własną liczbe. Ktoś może mi powiedzieć co to ?
Dodatki do Steam'a
sxe z fraps
mam taki problem otóż gdy wejde na serwer z wymaganym sxe-injected i w tym czasie mam właczony program fraps kicka mnie ze serwera.Niewiem czy sxe widzi fraps jako czit czy wina lezy po mojej stronie.Moze znacie jakies alternatywne programy typu fraps.??? prosze o odpowiedz pzdr :wink:
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz