Witam. Mam pytanie jaką wybrać przeglądarkę i żeby była kompatybilna z Windows 7.
Do wybory:
Google Chrome
IE 8
Mozilla Firefox
Opera
Witam. Mam pytanie jaką wybrać przeglądarkę i żeby była kompatybilna z Windows 7.
Do wybory:
Google Chrome
IE 8
Mozilla Firefox
Opera
Opera jest najlepsza sam jej używam ;]
yhym opera gites
ogólnie to poczytaj
http://www.google.pl/search?hl=pl&cl...j&lr=&aq=f&oq=
Yeah, can't stop now...
This maybe the last chance I get, to be famous
opera i google chrome będą dobrym rozwiązaniem IE8 fail...
ale wogóle jaka ?
opera czy chrome ?
Opera jednym głosem, używam jej od początku.
polecam mozille bo ma mnóstwo dodatków i można naprawdę nieźle podpasować sobie na własne potrzeby. Ja stworzyłem swój własny kombajn ;)
ff wiesza się, tym bardziej jak ma dużo w pamięci(historia itd.). Poza tym coraz gorzej wypada w testach bezpieczeństwa.
Chrome, wiadomo- wygląda najlepiej, parę ciekawych rozwiązań niedostępnych w żadnej innej przeglądarce. Działa średnio dobrze.
IE- szkoda się produkować, najgorsza przeglądarka jaką można sobie wyobrazić.
Podsumowując, bierz Operę, w nowej wersji można zobaczyć między innymi wygląd Chrome(zerżnięte?) nawet karty przesuwają się identycznie. Nawet jak zdarzy się crash odzyskujesz wszystkie karty(co nie zawsze zdarzało się w ff czy chrome)
Najlepszy hosting Hidden Content href="Hidden Content target="_blank">tutaj
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na Hidden Content
Chcesz zagrać na prawdziwym serwerze DeathRun? Bez gównianego autoBH? Teraz to możliwe, wbijaj: 89.231.6.7:27026
"At the end of the day, there are always going to be mental disorders and people who cause violence for no other reason than the fact that they're fucked up and lost. And all we can do is try to learn from it." Corey Taylor.
Mozilla Firefox
Opera
- Te przegladerki sa najlepsze..., ale weś sobie opere.
Ja używam opere i nie nażekam.
Zakładki