Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6

Szukam klanu CS 1.6 - Dział temat osób szukających klanu Counter Strike 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 126
Narzędzia wątku

szukam teamu 16/3

breeze1337 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nick: breeze
Staż: 3
Skill: medium
VT/TS2/Mumble: VT 2.1.4/TS3/Mumble
Składki: ON
Pozycja: shooter
O sobie: szukam teamu do gry bez spin i puaczu, sam jestem ogarnięty, gram zespołowo

Oczekuję

* jakiegokolwiek serwera
* jakakolwiek ogarnięta strona www (może być nawet na yoyo.pl, aby była ogarnięta)
* bez spin i puaczu
* gra na lajcie

Kontakt

Steam: satan666n1

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
szukam teamu
Nick:asd Wiek:17 Staż:4 lata Skill:med+/- VT/TS2/Mumble:vt,ale najgorszą moją wadą jest brak mikro;/ zalane wejścia Składki:nie Pozycja:obojetnie tylko zeby nie na rezerwie Oczekuję * Min 2 cw w dniu
Śmietnik
Szukam Teamu
~O mnie 1. Nick: NeQ 2. Wiek: 15 3. Staż: 2 lata 4. Skill: Medium/high (zalezy od dnia) 5. Sprzet: On 6. Mozg: On 7. Dostepnosc: Bardzo duza 8. Team Play: On
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
szukam teamu
Nick: The Query Imię: Patryk Rocznik: 92 Staż: 3 Skill: ocenicie gram bez napinki, z głową, słucham taktyk, jestem punktualny, posiadam słuchawki + micro, steam, ogarniam vt. szukam teamu, który ma czas grać, bez napinki, rozsądni, punktualni, więcej info pod nr gg: 13123343
Szukam teamu :>
Siemka,mam 19 lat i szukam klanu od którego mógłbym się czegoś nauczyć(np. poprzez częste treningi). Nie jestem pro (ani botem :P ), choć kiedyś coś grałem w CS (niestety matura przerwała moją przygodę). Czekam na propozycje . elder@poczta.onet.eu gg : 8565300 Steam: Elder_PL
Szukam teamu na stałe!
Nick : glumEq Miasto : Lublin Wiek : 17 Staż : 4 Skill : do oceny Dostępność po 18 (ok. 18:30) + weekendy w roznych odstepach czasowych Ex : TeamCreative, ThePURE, Rydzykanci, ANM? etc. Programy : on Ligi : on Lany : raczej tak (zależy)
Szukam Teamu
Witam wszystkich ktorzy przeczytaja ten temat -.- no wiec tak Nick w Grze v Co oferuje?: -Wiek 14 -Staz 2 lata -Micro Vt i Ts2 on -Skladki na serw on -Szybkie przysfajanie taktyk
Szukam Teamu Na HLC 09
Witam!! Szukam Ogar Teamu Na HLC 2009!! Info o mnie: Wiek: 17 Staż: 6 lat Mózg: On Ogar: On Skill: Tutaj nie chce pisac Med/Med+/Hight bo nie każdy zawsze bd tak samo gral dlatego skill do oceny Województwo: Śląsk Kontakt:
Szukam 2 med do teamu
Witam szukam 2 med do teamu badz skleje team oczekuje : wiek: 16+ staz: 2 - lata+ sprzet : micro on ts or vt on skill : med steam on ofc taktyk lub prowadzacy
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam Teamu !
Siemka. Szukam klanu Steam Wymagania : - serwer 24/7 - strona domena pl , com lub net - nie yoyo !!! - webspell strona najlepiej - czeste cw, mixy, treny - ogar ludzi przedewszystkim CL'a ! - CL conajmniej 15 lat ! Oferuje :
Szukam Teamu !!
Witam szukam teamu . Oferuje: - steam ! - ogarniecie - wiek 13 - skladki na serwa - czesta dostepnosc -Skill med-

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz