Witam! Od razu chcę napisać że nie jestem typem osoby która odchodzi po paru przegranych cw, lub obraża się bo kolega mi wytknął jakiś błąd.
Mam na imię Mateusz , lat mam 15 a w "kantera" gram od jakichś 2 lat , z czego od pół roku do sprawy podchodzę profesjonalnie. Szukam drużyny na poważnie, która ma ambicje i chęć aby zdobywać dużo osiągnięć. Chcę ludzi rozumiejących co to znaczy stosować się do taktyk lub rozkazów prowadzącego, a nie biegających za mapą w pogoni za fraga. Na wstępie mówię iż nie mam mutacji i preferuję tylko program głosowy którym jest TeamSpeak 3. Fajnie by było jak byśmy grali esl/ap/mixy/cw a przede wszystkim robili dużo treningów ( Teraz nie mogę grać ESL , ale najprawdopodobniej to tylko chwilowe bo napisałem administracji żeby mnie odbanowali za podejrzenie o podszywanie się pod czyjeś konto )
ex. intelli-esport , daft-team.pl , e-hooligans.com.pl , ak-gaming.pl , my5sp.xaa.pl ...
Oczekuję :
- Serwer klanowy do gry jak i głosowy ( Nie musi być ale fajnie jak by był )
- Strony klanowej na płatnym hostingu
- Ambicji
- Zrozumienia
- Zero spiny
- Częstej dostępności graczy
- Prowadzącego / Taktyka
- Chęci do gry
- Humoru ale w czasie gry kompletna cisza
- Zgon>Info>Japa
- Wiek mnie nie interesuje
Jeszcze na koniec powiem takie coś , każdy popełnia błędy a ja to rozumiem bo sam je popełniam. Chcesz mnie spróbować ? Pisz !
allplay - profil użytkownika fenomen
Steam Community :: ID :: fenomen