Może napiszę dość długą wiadomość, lecz jeśli komuś naprawdę zależy na Counter-Strike'u to mnie zrozumie. :)
Szukam naprawdę stałego teamu, gdzie jest czterech fajnych ziomków i grają na jakimś poziomie. Pragnę mieć taki team który :
*spotyka się prawie codziennie, rozumiem każdy ma przyjaciół,pracę,dziewczynę.
*fajnych chłopaków z kulturą, humorem, bez spiny w wieku 14-18 lat po mutacji
*zależy mi na takim teamie, który dązy do celu! Ktory gra w ligach,esl,cybersport,allplay, jesli przegramy spotkania analizujemy ję!; spotykamy sie ćwiczymy dalej!
NIE CHCE SKLEJKI NA FERIE CZY NA TYDZIEN, Chcę teamu na rok,dwa a moze i na stale zeby trenowac,grac ze sobą 3-5 lat i jeździć.!
*wasze steamy : od 2k4-2k10
*To nie mają byc ludzie ktorzy patrza tylko na lvl esl'a itp. chodź to tez wazne
JA ZE SWOJEJ STRONY OFERUJE:
*taktyki na każdą mape,standardy, mam wszystko zapisane na kartkach w zeszytach ciągle mam nowe pomysły, jesli jeden z nas padnie potrafie ogarnąć sytuacje strategicznie! moje najbardziej ogarniete mapy co do taktyk to : d2,nuke,train,mirage,tuscan! Lecz forge i inferno też swietni prowadze mam po 10 pistoletowek na mape! Musi razem trenowac,poprawiadź bledy, ograć sie!
Obchodzi was pewnie moj wiek,steam,skad jestem...To wszystko na steamie Steam Community :: ID :: bARE
Co jeszcze...Szukam takiego teamu ktory gra codziennie niemal cw,mixy,pcw, a po jakimś czasie bawi się grąz przeciwnikiem!! Bo nie ogarnia naszych taktyk,skilla? Jes taki team w polsce ktory dązy do celu i szuka dobrego dowodzącego na stale? Chce u was zostac na stale i z wami cos osiagnac STEAM PODALEM.. CZEKAM NA TEAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ :