Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
elo, nie wiem czy to plug czy nie.. ale szukam czegos takieg, dzieki czemu gdy ktos ma sXe mial normalny nick.. a gdy nie ma mial nick poprzedzony ... pozdro ;d
witam
szukam nastepujacego pluginu na moj przyszly serwer real mod
poszukuje plugina dzieki ktoremu gdy ktos zginie wylayuje mu wszystko granaty bron nawet kamizelka ale nie o to mi dokladnie chodzi chcialbym plugina dzieki ktoremu gdy komus bedzie brakowac amunicji to wejdzie na bron...
Rozchodzi mi sie o plugin dzięki ktoremu przy wejsciu na serwer gra np. muzyka (dzwiek)
niechce zadnego loading sound tylko jak juz sie polaczyc i masz tabliczke powitalna to wtedy np. Witaj na sewerze. Pls o odpowiedz
czy jest taki plugin że jak wpisz coś po / to jest pojawi coś np. jesli wpisze /serwer to bedzie pisalo o serwerze, albo jak wpisze /mod to bedzie pisalo jakie sa mody. Oczywiscie ja wypełnie to co ma tam pisać ale jak mam to zrobic ??
Konkretnie mi chodzi o coś takiego...
Leci mapa... 1 runda i standardowo w amxx.cfg mam amx_xxx 1
i chcialem zeby na poczatku mapy po 30sek gry ustawialo sie na amx_xxx2
Bardzo mi na tym zależy... Jezeli moglibyscie to podeslijcie... postaaaawie wielkiego +a
Ktos mi usunal poprzedni topik, a ja potrzebuje czegos jak sv_alltalk tylko, ze na czat.
A przy okazdji: mozecie podac mi komende na: first person ale żeby mozna bylo podgladac obie druzyny (po smierci)
1Ze jak zabijesz swojego to wlacza sie dzwiek i na ekranie pisze na biało Zdrajca
2Jak kupisz bron to w niej juz sa naboje na full i ze jak np bede mial bron i bede mial w niej pare naboi to odrazu od nowej rundy bedzie sie naboje ladowaly(takie cos jak w source)
3Silniejszy scout(zeby scout...
Prometheus 0.12
Opis pluginu:
Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs.
Video:...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u