Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu plugin na aim:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: aim amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 601
Narzędzia wątku

plugin na aim

BALU[otto] is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

elo poszukuje pluginu który będzie zmieszał celność danemu graczu i przez to będzie można wykryć czy ten ktoś ma aim'a.

albo dajcie propozycje z innymi pluginami do wykrywania aim'a

z góry dzięki

Odp: plugin na aim

naven is Online
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=77821

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Zamknięty Temat

Bookmarks

« licznik | Dr... »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Plugin
Widzialem gdzies taki mod ala Knife tylko biło sie lev i za lev było wiecej życia . Mozna prosić o link jak ktoos ma to ?
Szukam pluginu AMX/AMXX
plugin? [no-sXe-i]
elo, nie wiem czy to plug czy nie.. ale szukam czegos takieg, dzieki czemu gdy ktos ma sXe mial normalny nick.. a gdy nie ma mial nick poprzedzony ... pozdro ;d
Szukam pluginu AMX/AMXX
plugin :D
witam szukam nastepujacego pluginu na moj przyszly serwer real mod poszukuje plugina dzieki ktoremu gdy ktos zginie wylayuje mu wszystko granaty bron nawet kamizelka ale nie o to mi dokladnie chodzi chcialbym plugina dzieki ktoremu gdy komus bedzie brakowac amunicji to wejdzie na bron...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Plugin ?
Rozchodzi mi sie o plugin dzięki ktoremu przy wejsciu na serwer gra np. muzyka (dzwiek) niechce zadnego loading sound tylko jak juz sie polaczyc i masz tabliczke powitalna to wtedy np. Witaj na sewerze. Pls o odpowiedz
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin
czy jest taki plugin że jak wpisz coś po / to jest pojawi coś np. jesli wpisze /serwer to bedzie pisalo o serwerze, albo jak wpisze /mod to bedzie pisalo jakie sa mody. Oczywiscie ja wypełnie to co ma tam pisać ale jak mam to zrobic ??
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin...
Konkretnie mi chodzi o coś takiego... Leci mapa... 1 runda i standardowo w amxx.cfg mam amx_xxx 1 i chcialem zeby na poczatku mapy po 30sek gry ustawialo sie na amx_xxx2 Bardzo mi na tym zależy... Jezeli moglibyscie to podeslijcie... postaaaawie wielkiego +a
Amx Mod X
Plugin
Potrzebuje plugin, który wyświetlał by wszystkim, którzy mają mój tag klanowy nowe zrobione przeze mnie modele postaci. Pozdrawiam
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin
Ktos mi usunal poprzedni topik, a ja potrzebuje czegos jak sv_alltalk tylko, ze na czat. A przy okazdji: mozecie podac mi komende na: first person ale żeby mozna bylo podgladac obie druzyny (po smierci)
Amx Mod X
Plugin
1Ze jak zabijesz swojego to wlacza sie dzwiek i na ekranie pisze na biało Zdrajca 2Jak kupisz bron to w niej juz sa naboje na full i ze jak np bede mial bron i bede mial w niej pare naboi to odrazu od nowej rundy bedzie sie naboje ladowaly(takie cos jak w source) 3Silniejszy scout(zeby scout...
Szukam pluginu AMX/AMXX
plugin prometheus umieszczam plugin nie moj
Prometheus 0.12 Opis pluginu: Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs. Video:...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz