Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Witam mam plug roundsound wszytko dziala tylko niektorym się tak dzieje ze jak wbijaja na serw to sie laduje i po chwili ladowania ich wywala na pulpit co mają zrobić ?Z gory THX
Mam zrobiony na serverze Round Sound , ale jest pewien problem , innym działaja tylko muzyki ct(0-6) , oraz tt(0-6) , mi (adminowi) tylko te ct(0-8) i tt(0-8)
mam nastepujace ndziweki : ct1.mp3 , ct2.mp3 ct10.mp3 , tak samo z tt1.mp3 ... itd
Kod z którego zrobiłem plugin amxx wygląda...
Witam
Mam problem z roundsound na serwerze. Dodałem muze w plikach wav na serwa i wyskakuje mi taki bląd w konsoli:
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 435
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/bysiiim/t_winsim.wav'
Error: server failed to transmit file...
Witam.
Mam pewien problem z roundsound'em.
Wgryałem różne wersje roundsoundu.
Działa tylko 1 ponieważ w tamtych wersjach pliki nie ściągaja sie z serwera.
Wgrałem 2 wszystko działa ok pliki się ściągają.
Ale przy połączeniuz serwerem Veifying resources wszystko sie zatrzymuje i nie można...
witam
mam problem z round sound a mianowicie.. wgralem wszystko tak jak w poradniku tam gdzie trzeba uwaznie i spokojnie mimo to:
1.Nie pobierala mi sie muza przed wejsciem na serwer (dalem ja do sound/misc)
2.Gdy juz wejde na serwer na sayu mam spay czyli " say /roundsound to enable or...
Witam. Mam pewien problem z roundsoundem. Kolega znalazł nutki, wrzuciłem na serwer i tylko mi 1 nutka działa. Czy pomożecie mi z tym problem, a oto co mam w roundsound.ini:
; CT Sounds
"sound/misc/ct1.mp3" "CT"
"sound/misc/ct2.mp3" "CT"
"sound/misc/ct3.mp3" "CT"
"sound/misc/ct4.mp3" "CT"...
Mam mały problem z roundsound!!! Otóż robie wszystko zgodnie z innymi instrukcjami i roundsound mi nie dziala!!! Mój plik .sma wygląda tak:
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0"," Dangerous")
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")...
Mam mały problem z roundsound!!! Otóż robie wszystko zgodnie z innymi instrukcjami i roundsound mi nie dziala!!! Mój plik .sma wygląda tak:
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0"," Dangerous")
register_event("SendAudio", "t_win", "a",...
Witam !!! standardowo w roundsoundzie można dodać max 3 piosenki . Ja chciałbym Dodać troszkę więcej ale po spróbowaniu nie zadzialało , więc proszę o jakiś sposób żeby dało się wgrać troszkę więcej piosenek niż jak standardowo ustawiono - 3 na każdą drużyne :D
Z góry dzięki
Witam. Zainstalowalem sobie AMX dla zielonych v2 z wiaderka i zaczalem prace nad serwerem. doszedłem do roundsound.sma. poprzerabialem go i wyszlo mi cos takiego :
//RoundSound.amxx -by PaintLancer
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
...
siema wszystkim!
Mam taki problem do pliku sma roundsounda wgralem muze itp przekompilowalem.Na serwie dziala tylko 1 problem np.5 rund ta sama leci potem 5 rund inna itp :/ wie ktos moze jak zrobic zeby co runde inna?
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u