Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj |
|
Popularne odwołania do tej strony: zombie plague modele, modele do zombie moda, cs 1.6 nowe modele zombi, where to put zombie models in cs 1.6, nowe klasy zombie zp 4.3, zombie plague assasin model, alliedmods zombei models, zombie plague z modelami, modele do zombie plague, model pour zombie, modele do zmbie plague, wgrywanie modeli do zombie mod
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Szukam modeli do Zombie Plague Mod |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 8
|
|
|
|
|
 |
 Odp: Szukam modeli do Zombie Plague Mod |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 Odp: Szukam modeli do Zombie Plague Mod |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 5
|
Ej seba mam moze stronke co sa nowe klasy zombie bo pilnie potrzebuje.Aha i jeszcze 1 problem jak kolega chce wbic na serva z zombie modem to niemoze bo czaly czas pisze pobieranie zasobow<w polskiej wersji>
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection
Opis moda:
Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
| Zombie Plague |
|
Witam!
Podmieniłem dzisiaj modele zombie.
Wszystko zrobiłem tak jak w poradnikach, przy wchodzeniu na serwer nowe modele się pobierają, lecz cały czas jest standardowy model zombie.
Modele rąk się zmieniły prawidłowo, lecz modele postaci nie.
Proszę o pomoc.
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Witam Was. Mam problem, otóż chciałbym zrobić serwer z pluginem Zombie Plague. AMX jest zainstalowany.
Kiedy patrzę w konsoli na listę pluginów, w pluginie Zombie Plague piszę, że nie można załadować. Mój AMX Mod to 1.81
Oto cały log z konsoli
L 03/06/2010 - 14:56:03: -------- Mapchange to...
| Problem z pluginem AMX/AMXX |
|
Witam, mam problem z podmiana modeli w Zombie Plague 4.3. 1-szy raz jak podmienialem modele skompilowalem plugin wszystko bylo ok, pozniej ten sam .sma edytowalem i pozmienialem model łap niestety nie chca sie nawet sciagac, w logach zadnego bledu nie widze. Oto .sma:...
| Problem z pluginem AMX/AMXX |
|
Nazwa: Left 4 Zombie @ WhiteRabbit.pl
IP: 85.232.244.16:27015
Sloty: 18
Mod: Zombie Plague 4.2
Server : Steam
| Serwery CS:CZ Steam i Non Steam |
|
Witam. Chciałbym przedstawić wam całkiem nowy serwer Zombie Apocalypse. Serwer ma zombie mod plague 4. 06. Dodane jest całkiem sporo pluginów ale nie bójcie się ponieważ na serwerze jest fast download który działa porostu REWELACYJNIE! W 5 - 10 min ściągają się wszystkie modele oraz mapa! Na...
| Archiwum forum |
|
Zombie Plague 24/7
77.222.236.14:27015
| Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam |
|
Serdecznie zapraszam na serwer PGC-CS.EU
* Nazwa serwera: PGC-CS.EU
* IP serwera : 91.204.161.160:27016
* Wersja: Non - Steam
* Czas mapy: 25 minut
* Forum PGC: Najlepsze serwery nonsteam i steam! :: Strona Główna
* Ilość slotów: 32+1
* Tryb: Zombie
* Lista...
|
Tak jak w temacie szukam serweru żebym JA mógł postawić zombie plague lub biohazard
| OffTopic - Counter Strike |
|
Jest to mój server, działa 24/7 ip : 87.205.210.158:27015

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|