Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Popularne odwołania do tej strony: wybor interpu, wybor interpu plugin, plugin wybor interpu, interp do wyboru, wybieranie interpu, plugin na interp do wyboru, plugin z wyborem interpu, wybieranie interpu 0.01 do 0.05, wybur interpu 0.01 do 0.05, plugin na wybor interpu, plugin który pozwala na wybranie sobie interpu, wgranie interpu na serwer, wybur interpu, plugin na wybieranie interpu, menu interp, wybieranie interpu plugin, plugin do wyboru interpu
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
w tym pluginie jest wieczny problem nie jestem swiezakiem ale ten plugin ma wiecznie bledne logi error i nic nie mozna zrobic . Czy jest moze jakis tu ogar co zrobi ten plugin wybor interpu bez opcji wyjscia czyli 0 prosze o pomoc
Mam problem z wyborem interpu od 0.01 - 0.05
Otóż plugin działa, ale w logach są errory. Jak dodałem debuda do plugins.ini to wyskakuje taki błąd
L 09/29/2010 - 00:03:55: Start of error session.
L 09/29/2010 - 00:03:55: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100929.log")
L...
mam pytanie czy jest taki plugin lub cokolwiek co mogłoby mi np poprzez wpisanie komendy w konsoli pokazywać interp innych graczy??
Nie chodzi mi o wymuszanie interpu, bo ten plugin laguje serwer, chce tylko żeby wyświetlało mi info o interpie wszystkich, coś jak amx_ip lub status, tylko że dla...
Witam.Mam serwer aim hs ale jak wgrywam plugin który ustawia automatycznie interp i rate to źle działa ale jest dobrze wgrany,proszę o plugin który wymusza interp i rate który jest na waszym serwerze Aim HS
witam,
bardzo bym prosił o przerobienie pluginu wybór interpu tak aby menu z wyborem pojawiało się na początku rundy z tym, że graczpm którzy grają (nei tym którzy siedzą na spec)
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Interp ask"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR...
Witam !
Pamiętam, że z jakieś 2 miesiące temu jeszcze było wymuszanie interpu, dlaczego zrezygnowaliście z tej opcji ? Rozumiem, że nie kazdy ma kompa na którym 100 fps to luzik, ale z 0.05 nie daloby rady wymuszać ?
pozdrawiam
Cześć mam mały problem gdy gram w cs i zmieniam interp na 0.01 jest wszystko ok ale jak wylacze i włacze gre to sie zmienia spowrotem na 0.1 pomóżcie próbowałem znaleźć natatnik cfg ale nie wiem gdzie jest
Witam
Mój problem polega na tym iż gdy wejdę na server w konsolę wpiszę ex_interp
by sprawdzić jaki mam to wogóle nie mam żadnego
ex_interp
nie wiem co jest grane ?
rzucie okiem na cfg i może wiecie jakiej zmiany dokonać ? by mieć interp 0.01 ?