Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu plugin model dziewczyny:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: modele dziewczyn cs, model kobiety cs, model dziewczyny, model dziewczyny cs, cs model kobiety, cs model dziewczyny, model kobiety w cs, modele kobiet cs, modele dziewczyny plugin, cs jak stworzyć model kobiety, model jak dziewczyna, modele lasek cs, modle dziewczyny, modele dziewczyn csa, jak zrobic model dziewczyny w cs, żeński model w cs, model dziewczyny do cs, dziewczyna w cs, modele dziewczat do cs, plugn girl cs, dziewczyny model, modele dziewczyn, nude girls plugin cs, dziewczyny w cs 1.6 mod, plugin model dla dziewczyny

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4448
Narzędzia wątku

plugin model dziewczyny

cooldarek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

witam, szukam pluginu ktory jak sie w pisze np,girls w consoli dostaje sie model dziewczyny nazwa modelu: agirl

Odp: plugin model dziewczyny

:DzunieK: is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

AMXX.pl :: Nieoficjalny polski support AMX Mod X :: m_girl - model dziewczyny dla chetnych (dziewczyn)

staraj się następnym razem poszukać.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Model lub plugin HLTV
witam mam taki problem szukałem pluginu lub guid-a aby mi pokazywał wynik meczu czas i to ile ktos ma mniej wiecej HP konkretnie chodzi mi o cos takiego jak jest na WCG np w tym filmiku YouTube - walle ace vs Pentagram at WCG jesli ktos mi napisze gdzie cos takiego znalezc i jak to zmontowac będe...
Problemy z CS 1.6
Dziewczyny coś dla was !
Witam wszystkich ;D Mam wspaniałą ofertę dla dziewczyn grających w CounterStrike Poszukujemy dywizji FAMALE do klanu Relax-Play Nie wymagamy nie wiele mianowicie : zaangażowania, humoru i chęci do gry Wszyscy chętni pisać GG 18875566 Czekamy ! ;) Nasza strona : Strona klanu Relax-Play
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
dziewczyny z drużyny
Hejka wam wszystkim podajcie linki tak aby ściągnąć dziewczyny w drużyny wszystkie części , a zwłaszcza 4 i 5 jestem zielony w tym a rapid coś tam niewiem o co tam mu chodzi ewentualnie linki by mnie interesowały do włatcy móch bez cenzury wszystkie części dzięki z góry na wzystko mój email...
Ogólne dyskusje na temat filmów
Prezent dla dziewczyny
witam więc chciałbym kupić prezent dla dziewczyny ale dokładnie nie mam pomysłu na to, choć spodobała mi sie pewna torebka ręcznie robiona dokładnie ta : torebka , moja dziewczyna lubi takie troche "dziwadztwa" nie koniecznie ją ciceszy widok ciuszka z housa itd co o tym myślicie ? (o prezencie)
Pytania z odpowiedzią
[HF] Dziewczyny z drużyny 3 (2006)
Dziewczyny z drużyny 3 / Bring It On: All or Nothing (2006) Lektor PL * Mój upload * Brak błędów CRC * Działa na 100% http://i44.tinypic.com/2prctw4.jpg Reżyseria: Steve Rash Scenariusz: Alyson Fouse
Filmy komedie / komedie romantyczne
Ubieranie Dziewczyny
Darmowe gry online - Ubieranie Dziewczyny Zagraj za darmo w grę Ubieranie Dziewczyny Krótki opis: Wyszykuj piękna dziewczynę, by wyglądała oszałamiająco. http://forum.wiaderko.com/swf/2/222-Ubieranie-Dziewczyny.swf
Gry dla dziewczyn online
Dziewczyny z PGS w Delcie?
Krążą plotki iż Polska organizacja D-Link PGS pożegna się z dywizją CS 1.6 Ladies. Przyczyną tej sytuacji może być fakt, że PGS boryka się z problemami finansowymi, które dotknęły także męską dywizje, która mimo zapowiedzi nie jest w stanie wyjechać na GameGune 2009 . Taka drużyna byłaby nie...
Informacje ze świata gamingu
Nie ściaga modeli admin model plugin
Ściągnąłem admin model, wszystko tak jak opisane było zainstalowałem i gdy wchodzę na serwer wogóle nie ściaga tych modeli i dalej są stare :/ Myśle, że to pewnie komenda, co pozwala na ściąganie modeli z serwera?
Problem z pluginem AMX/AMXX
Logo dla dziewczyny :D
czesc moglibyscie zrobic mi logo ? wymiarow takich jak to http://img229.imageshack.us/img229/9260/welcomezn7.jpg tylko ze z napisami tak samo Witaj w naszym swiecie... ale na dole nie lar team tylko NearFuture-Gaming Prosze was :)) bede wdzieczna i dam pomogl ! xD
Archiwum forum
Player Model - plugin
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=21086&highlight=adminmodel chce zainstalować ten plugin ale mam pytanie skąd wziąć fajne modele postaci (mogą być np. z CZ lub Source) jeżli moze być z source to czy ktoś mógłby mi podesłać model jakiegoś terror i CT (najlepiej ten)...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz