Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Boty ??!! Tak, botY !!:

Popularne odwołania do tej strony: shaiya boty, bot do last emperor, bot shaiya, shaiya bot pl, najnowszy bot do football team, shaiya bot, bot do shaiya

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4489
Narzędzia wątku

Boty ??!! Tak, botY !!

JoneQ is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jest plugin ktory daje boty na servie ? bo ja z kumplem chcemy do pewnej rzeczy, jak ktos ma taki plugin to bardzo prosze, nieobejdzie sie bez ,,pomogl" ;] Dam na 100%

BotNaEasy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ta jest ściągnij sobie to:
http://filebase.bots-united.com/inde...&id=1&file=222

A potem wytnij stamtąd same boty i wklej do swojego amxx-a (albo od razu wklej całego amxx-a)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Boty na dm
Witam szukam odpowiednich botów na server DM :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Boty do Cs:s
szukam jakichś botów do CS:S niestandardowych, żeby było jakieś menu i instrukcja jak je zainstalowac wiem że były takie tematy ale tam są boty do 1.6 czero ale nie do source! i nie wiem gdzie co wrzucic :/ halp me :(
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
cp,tp...boty
Witam mam takie pytanie jak zrobic zeby w grze na botach (newgame) zeby bylo mozna robic checkpointy , gochecki i zeby po skoku pokazywak sie distance itp...
Problemy z CS 1.6
Boty w CS:S
Witam wszystkich. Mam pewien problem z botami w grze CS:S. A minanowicie chcialbym zagrac przeciwko parunastu botom na raz. A dokladnie byc sam w Terro i grac przeciwko 15 botom w CT. Jak gram teraz z botami to mam maxymalnie 3 mimo iz jak tworze serwer wpisuje ze ma byc 15 botow to i tak zawsze...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
BOTy
Mam taki problem na steamie nie mam bot'ow i chcialem zebyscie mi napisali jakie linki gdzie se moge sciagnac boty moze najlepiej z wiaderka jak jest i krotko napisac co potem jak wgrac itp.
Problemy z CS 1.6
boty
poprosze o takie boty zeby sobie tworzyly same waypointy i chodzily na modach
Problemy z CS 1.6
Boty do cs
mam problem.Nigdzie nie moge znalesc botow.Proszę o pomoc bedzie bardzo wdzięczny i roszę o opis co mam z tym zrobic
Problemy z CS 1.6
BOTY
Szukam botów na serwer, którzy byliby na nim tylko gdy nikogo nie ma na serwie, natomiast jakby weszło na serwa 3-4 osoby, to boty automatycznie by znikały...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Boty:/
Elo mam problem z botami.. Czemu musze ciagle wpisywac to: mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 zeby np ja sam na 10:p Nie da sie jakos to zrobic zweby to ustawilo sie na satale?? Prosze o pomoc..Ale o szybko odp ;) Bo potrzebuje tego:P
Problemy z CS 1.6
AMX-BOTY
Da sie zainstalowac AMX zeby dzialal na botach?? Tzn odpalam cs ns new game i tak dalej.. Piszcie
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz