Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu amx_ip neostrada czy nie???:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1009
Narzędzia wątku

amx_ip neostrada czy nie???

Nysian is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Tak jak w temacie... Szukałem i testowałem parę wersji tego pluginu ale szukam takiej wersji która po wpisaniu w conslo amx_ip pokaze ip wszystkich graczy I POKAŻE OBOK TEGO IP CZY MA NOESTRADE CZY NIE!!! :) Pozdrawiam... :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
amx_ip - wykrywa zmienne adresy IP, pokazuje informacje o serwerze - najlepsza wersja!
AMX IP Zmienne: - pokazuje informacje o serwerze - pokazuje info o graczu: nick, steamid, ip oraz ew. informację o zmiennym IP - wykrywa znaczną część dynamicznych adresów IP - bardzo optymalna wersja! Demo:
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Szukam Amx_ip
Witam poszukuje Amx_ip tylko które pokazuje ip zmienne i stale jeśli by ktoś posiadał bardzo bym prosił o dodanie linku do pobrania....
Szukam pluginu AMX/AMXX
amx_ip dla wszystkich
Wiem, że google nie bolą, ale znalazłem albo dla adminów albo same kody .sma (jakoś mi ich kompilacja nie przebiega zgodnie z planem) i mam prośbe o wrzucenie tegoż pliku :) Gibon poleci.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Neostrada :/
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
Problemy z CS 1.6
amx_ip + dodatek
Szukam pluginu amx_ip tylko dla adminów z flagą e, gdzie po wpisaniu amx_ip w konsoli, będą się wyświetlały IP graczy i obok będzie napisane czy IP jest zmienne.
Szukam pluginu AMX/AMXX
amx_ip
Witam. Szukam pluginy ktory pokazuje IP graczy. kazdy kto wpisz amx_ip zobaczy liste graczy a obok ich nicku zoabcyz ich IP.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Neostrada TP
Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!! i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Amx_ip dla playera
Elo, mam pytanie czy mógłby mi ktoś przerobić amx_ip tak żeby zwykły user mógł go używać bo mi sie nie udaje :D
Amx Mod X
SZUKAM PLUGINU AMX_IP
Ma ktos link do pluginy amx_ip????? Albo mugl by mi na gg przeslac 9886332 moj nr
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz