Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Tak jak w temacie... Szukałem i testowałem parę wersji tego pluginu ale szukam takiej wersji która po wpisaniu w conslo amx_ip pokaze ip wszystkich graczy I POKAŻE OBOK TEGO IP CZY MA NOESTRADE CZY NIE!!! :) Pozdrawiam... :)
AMX IP Zmienne:
- pokazuje informacje o serwerze
- pokazuje info o graczu: nick, steamid, ip oraz ew. informację o zmiennym IP
- wykrywa znaczną część dynamicznych adresów IP
- bardzo optymalna wersja!
Demo:
Wiem, że google nie bolą, ale znalazłem albo dla adminów albo same kody .sma (jakoś mi ich kompilacja nie przebiega zgodnie z planem) i mam prośbe o wrzucenie tegoż pliku :)
Gibon poleci.
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile
Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
Szukam pluginu amx_ip tylko dla adminów z flagą e, gdzie po wpisaniu amx_ip w konsoli, będą się wyświetlały IP graczy i obok będzie napisane czy IP jest zmienne.
Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!!
i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?