Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam , chcialbym kupic nowy komputer ale czytając tutaj posty duzo słów krytyki słysze o sprzecie juz złozonym w sklepach lub na allegro czy innych wiec prosilbym o dobór najlepszych częsci w max budżecie 2500 złotych polskich ; )
Oczywiscie jakie częsci + stronka gdzie złozyc taki pecet mile...
Witam !
Poszukuję pluginu, który po zakończonej rundzie pokazuje w say najlepszego gracza rundy !
Screen:
http://ifotos.pl/mini/najlepszy_esrxrw.JPG
Proszę o pomoc .
Z góry dzięki .
Witam,
Poszukuje w pełni działającego pluginu, który będzie informował obie drużyny na koniec rundy o najlepszym graczu - ile zdobył fragów, ile hs etc.
Te które miałem do tej pory albo się nie odświeżały albo był problem z wyświetlaniem kolorów - koloru który powinien być dla TT czerowny a dla...
Witam, kto mi pomoże zrobić by napis był w kolorze team say
Mam jeszcze 1 pytanie ma ktoś plugin tego typu, że po zakończeniu rundy pisze w dolnym lewym rogu
~ Name prowadzi z najlepszym wynikiem!
~ X fragów na X śmierci
Możecie tutaj wyrazić swoją opinię co do najlepszego, najtrudniejszego itd toru F1.
Mile widziane uzasadnienia swojego wyboru :)
Mój wybór: Monaco, trudny technicznie, nie wolno sobie pozwolić na żaden błąd i ten tunel^^
Witam!
Poszukuję pluginu który pokazuje na koniec rundy najlepszego gracza tej rundy. Mniej więcej jest ten plugin umieszczony na środku ekranu po prawo.
mam taki problem ze po skonczonej rundzie nie pokazuje mi sie kto zostal najlepszym graczem rundy, jego skutecznosc itp. Jest to po lewej stronie zawsze. Na serwerze na ktorym gram jest napewno, poniewaz pytalem sie kumpli i mowia ze maja. Wiecie gdzie moze byc blad?
Siema. W tym temacie dowiemy się (według nas) kto jest najlepszym graczem na =w=.com
Podajemy tylko 1 osobę.
Zacznę:
1.sz.b.
Noooo, i jeszcze LeaF na drugim ;P