Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Siamanko, mam pytanie, czy można jeszcze stawiać serwery na NS za pomocą HLDS?
Mam ip stałe(niezmienne), ale gdy stawiam serwer za pomocą HLDS i daję ip koledze, to jemu wyskakuje coś typu "Failed connect...".
Szukałem jakichś informacji na ten temat to wyskoczyło coś, że błędem są pozmieniane...
1.Jak usunąć dzwiek "loading environment to your computer" ktory jest na koncu rundy gdy zmienia sie mapa. Zależy mi na tym bo nakłada mi sie z odliczaniem 5.4.3.2.1. mam zainstalowany deagsmapmanager3.23 ale mie wiem czy to od niego zależy czy od czegos innego.
2. Jak zrobić żeby podczas...
Witam.
Może już był ten problem opisany ale napisze jeszcze raz.
Jeśli przy włączaniu CS-a pojawia Ci się gra i naglę wyłącza i nie pomaga ponowne zainstalowanie CS-a lub wgranie nowego pacza nie jest to twój koniec z CS-em.
W tej sytułacji należy :
nacisnąć jednocześnie
Alt+Ctrl+Delete
...
Jestem po formacie zainstalowałem csa i ostatnio założyłem router. Chciałem wbić na serwer ładuje się i przechodzi do ściągania i nic nie idzie.
http://i47.tinypic.com/21nefb5.jpg
na tym obrazie się kończy moja przygoda. Co jest przyczyną i jak to zmienić żeby działało. Wszedłem na inny...
Witam.
Już od ponad tygodnia mecze się z następującym problemem:
Gdy strzelam obraz przesuwa się do góry i wraca "skacze" ( jakby odrzucało mnie po strzale )
To samo jest na NS jak i na Steam. Robiłem formaty, reinstalacje CS jak i systemu, próbowałem rożne sterowniki, nic nie pomogło,...
Ostatnio grałem na jakimś serwerze.
Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos...
Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem.
W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
witam. mam taki problem z cs'em... Gdy chce włączyć cs'a wyswietla mi się coś takiego: http://www.bankfotek.pl/thumb/218188.jpeg
jak chce włączyc cs'a przez start lub inaczej to tez jest jakiś błąd...
CS'a juz reinstalowałem i nie pomaga... tak samo jest jak włączam ikonke ze steam'em.
Witam. Zamieszczam Tutaj liste utworów które są grane w filmie Kochaj i tańcz.
CD 1
1. Afromental, Andy „Stewlocks“ Ninvalle- Fight For Your Life
2. Anna Karwan - You & Me Love Theme
3. Afromental, Andy „Stewlocks“ Ninvalle - Hit The Dance Floor
4. Tomasz Korpanty - Cross For...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u