Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu muzyka przy - 1 vs "reszta":

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1191
Narzędzia wątku

muzyka przy - 1 vs "reszta"

lucas-hack is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukam plugina który odtwarza muzykę wtedy gdy w jednym z teamów zostanie jeden gracz.

Re: muzyka przy - 1 vs "reszta"

Myszax is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał lucas-hack
Szukam plugina który odtwarza muzykę wtedy gdy w jednym z teamów zostanie jeden gracz.
OMG! Nie zmuszaj mnie do płaczu! To przecież jest w Ulitate Sounds
Zamknąć to!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem przy stawianiu HLDS. "Failed connect..."
Siamanko, mam pytanie, czy można jeszcze stawiać serwery na NS za pomocą HLDS? Mam ip stałe(niezmienne), ale gdy stawiam serwer za pomocą HLDS i daję ip koledze, to jemu wyskakuje coś typu "Failed connect...". Szukałem jakichś informacji na ten temat to wyskoczyło coś, że błędem są pozmieniane...
Problemy z HLDS
"Gwiazdka" przy nicku na sTEAM !
Witam jak zrobic taka "gwiazdke" na steam obok nicku? Bedzie gibon SS : Imageshack - aaaaaaauf.png
OffTopic - Counter Strike
jak usunąć dzwięk - "loading environment to your computer" na koncu rundy jak sie zmienia mapa, wiecej map przy votowaniu
1.Jak usunąć dzwiek "loading environment to your computer" ktory jest na koncu rundy gdy zmienia sie mapa. Zależy mi na tym bo nakłada mi sie z odliczaniem 5.4.3.2.1. mam zainstalowany deagsmapmanager3.23 ale mie wiem czy to od niego zależy czy od czegos innego. 2. Jak zrobić żeby podczas...
Problemy i konfiguracja AMXX
Rozwiązanie problemu "wyłączającego się CS-a przy włączęniu"
Witam. Może już był ten problem opisany ale napisze jeszcze raz. Jeśli przy włączaniu CS-a pojawia Ci się gra i naglę wyłącza i nie pomaga ponowne zainstalowanie CS-a lub wgranie nowego pacza nie jest to twój koniec z CS-em. W tej sytułacji należy : nacisnąć jednocześnie Alt+Ctrl+Delete ...
Poradniki do Counter Strike 1.6
[Steam & Non Steam] Muzyka nie ściąga się z serwa, "zawieszony cs"
Jestem po formacie zainstalowałem csa i ostatnio założyłem router. Chciałem wbić na serwer ładuje się i przechodzi do ściągania i nic nie idzie. http://i47.tinypic.com/21nefb5.jpg na tym obrazie się kończy moja przygoda. Co jest przyczyną i jak to zmienić żeby działało. Wszedłem na inny...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Obraz "skacze" przy strzelaniu :(
Witam. Już od ponad tygodnia mecze się z następującym problemem: Gdy strzelam obraz przesuwa się do góry i wraca "skacze" ( jakby odrzucało mnie po strzale ) To samo jest na NS jak i na Steam. Robiłem formaty, reinstalacje CS jak i systemu, próbowałem rożne sterowniki, nic nie pomogło,...
Problemy z CS 1.6
Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
Ostatnio grałem na jakimś serwerze. Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos... Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem. W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Problemy z CS 1.6
przy wlaczaniu cs'a wyswietla mi się "Brak Skrótu"
witam. mam taki problem z cs'em... Gdy chce włączyć cs'a wyswietla mi się coś takiego: http://www.bankfotek.pl/thumb/218188.jpeg jak chce włączyc cs'a przez start lub inaczej to tez jest jakiś błąd... CS'a juz reinstalowałem i nie pomaga... tak samo jest jak włączam ikonke ze steam'em.
Problemy z CS 1.6
Muzyka z Filmu "Kochaj i Tańcz"
Witam. Zamieszczam Tutaj liste utworów które są grane w filmie Kochaj i tańcz. CD 1 1. Afromental, Andy „Stewlocks“ Ninvalle- Fight For Your Life 2. Anna Karwan - You & Me Love Theme 3. Afromental, Andy „Stewlocks“ Ninvalle - Hit The Dance Floor 4. Tomasz Korpanty - Cross For...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz