Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Muzyka na samym początku mapy:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: plugin muzyka na poczatku rundy

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2308
Narzędzia wątku

Muzyka na samym początku mapy

Dzimi21 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Kiedyś na serwerze zobaczyłem fajną rzecz. W czasie rundy nożowej (45 sec i restart) była ustawiona piosenka. Jak to zrobić aby piosenka włączała się tylko przez pierwsze 45 sekund i restart. Domyślam się iż był to plugin.

Za pomoc dziękuję!

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

start-restart - poszukaj!

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Classic is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Prosze Bardzo 10 sekund szukania :P
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

I"m back!

Odp: Muzyka na samym początku mapy

J.D is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a jaki ma tytul ta pioseka

Odp: Muzyka na samym początku mapy

Abes_Ziomal is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Nie polecam pluginu "start_restart". Laguje...

http://amxx.pl/ms-317.png

http://abes-mapper.pl - Wszystko o tworzeniu map. Dla początkujących jak i tych doświadczonych

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Muzyka na początku ostatniej rundy mapy
Witam, Chciałbym aby ktoś napisał prosty plugin. Gdy jest ostatnia runda mapy po której zostanie zmieniona mapa, to na jej początku leci muzyka formacie wav. Gdy jest 1 runda nowej mapy to na jej początku leci ta sama muzyczka w formacie wav co wyżej. Nazwa muzyczki prisonbr.wav
Pisanie pluginów AMXX
Ustawianie buytime, początkowej mapy...
Gdzie mogę ustawić/edytować ustawienia dotyczące buytime, freezetime, jaka mapa będzie jako 1 po włączeniu servera etc? Z góry dzieki
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jest puszczana muzyka na początku mapy
1. chodzi mi o plugin podobny do roundsound, tyle ze nie pod koniec rundy leci muzyka, lecz na początku mapy... jak sie taki plugin nazywa?? i mam jeszcze drugie pytanie, troszke zwiazane z tym tematem: 2. czy da sie wlozyc swoja muzyke do roundsound, czy moze byc tylko ta, ktora zostala...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Muzyka na początek mapy w mp3 z odliczaniem
No więc szukam pluginu który odlicza czas do restartu(runda rozgrzewkowa) i podczas tej rundy leci muzyczka w formacie mp3.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Muzyka na początku Restart Knife
Witam, mam małe pytanko . Posiadam wycinek ze soundtracku HL2 trwający 60 sekund . Pobrałem Auto Restart Knife Mod . Gdy podmieniam piosenke to i tak jest ta trąbka " do boju, do boju..." i do tego zaczyna się zaraz po 60 sekundach . Chciałbym zrobić, żeby był ten soundtrack oraz zaczynało się na...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Muzyka na poczatek mapy
Szukam pluginu do odtwarzania muzyki na początku nowej mapy. Znalazłem jedynie plugin do odtwarzania muzyki na końcu rundy oraz 10sek przed wybuchem bomby. Proszę o pomoc i nazwę takiego pluginu.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Muzyka na koniec rundy i na początku [roundsounds]
Otóż mam na serwie muzyczki z Alternative End Round Sounds i wszystko działa, ale muzyczki są ucinane za szybko. Rozumiem, że END roundsounds grają do końca rundy, ale czy nie dało by się zrobić, żeby cała nuta szła jeszcze na początku a nie urywała się? plugin mam z...
Amx Mod X
[począdkujący] Po załadowaniu mapy wywala do menu!
a wiec tak. Jestem nowicjuszem w CS-a, ale za to weteranem tactical-ops :D Problem polega na tym, że po podłączeniu sie do bylejakiego serwa, gra chamsko mi do menu wywala. Przy tworzeniu serwa też tak czasami jest.
Problemy z CS 1.6
muzyka na początek rundy
Szukam pluginu, który będzie mi odtwarzał dźwięki na początek rundy, wiem że już był na forum taki plugin tylko że on miał błedy, napisany jak dobrze pamiętam przez Sebe. Żeby nie było nieporozumień: (plugin Seby odtwarzał muzykę na początek rundy dla każdej osoby, więc jeśli było dużo osób na...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Muzyka na koniec mapy
Witam mam problem zrobielm na serwerze 21 rund i po 21 rundzie jak wlacza sie ostatnia tabela ze statami to chcial bym zeby leciala piosenka ma ktos taki plugin
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz