UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Bf2 mod PL

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1 Bf2 mod PL 
    Lamka
    Witam. To moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc
    Sciagnalem sobie ten plugin: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=442260
    Jednak jest on po angielsku a gdy probowalem spolszczyc wlasnymi rekami (^^) to cos mi nie wyszlo i pomimo ze udalo mi sie skompilowac, mod (czy plugin) przestal dzialac.
    Prosze by ktos go spolszczyl lub jesli ma wrzucil ( najchetniej przyjme plik .amxx ). Z gory dziekuje i prosze o kontakt tutaj, lub na gg. Pozdro

Spamer z doświadczeniem
    ucz sie angielskiego a nie, nie ma wywijania sie

ale jak widze to w samym pluginie sie nic nie spolszcza, tylko w tych htmlach ? sporo tego, watpie zeby komus sie chcialo robic dla takiego nieuka ktory pod pretekstem ze mu po prostu nie wchodzi angielski do glowy, po prostu sciemnia bo mu sie uczyc nie chce, a jezeli nie masz 16 lat to nie mozesz grac w csa ktory jedt od 16 lat wlasnie (a przy 16 latach powinienes znakomicie znac podstawy angielskiego a tam 3/4 jest takie, a trudne slowka... no coz wejdziesz na translate.pl to sobie przetlumaczysz)

Lamka
    ^^ zapewniam cie ze bardzo dobrze znam angielski. moze ty sie zaczniesz uczyc czytania ze zrozumieniem hmmm? :)
    "Jednak jest on po angielsku a gdy probowalem spolszczyc wlasnymi rekami (^^) to cos mi nie wyszlo i pomimo ze udalo mi sie skompilowac, mod (czy plugin) przestal dzialac. " Napisalem wyraznie ze spolszczylem, tylko ze jak skompilowalem to nie dzialalo. Czekam dalej

Spamer z doświadczeniem
    jezeli znalbys angielski to spolszczalbys to co trzeba, jak juz pisalem w samym pluginie nic nie trzeba zmieniac bo jezyk jest powiazany z innymi plikami do tego pluginu, jak juz mowilem, domyslam sie ze sa to pliki .html i zapewne pokazuja sie po wpisaniu odpowiedniej komendy wiec edytowanie samych tych plikow nie spowoduje a przynajmniej nie powinno spowodowac zadnych problemow w dzialaniu pluginu, wiec nie wypominaj komus umiejetnosc czytania ze zrozumieniem, bo piszac probowales spolszczales pewnie nie to co trzeba czyli nie znales odpowiedniego znaczenia i moze zedytowales nie tylko sam tekst lecz komendy lub sam skrypt gdzies

Lamka
    A ja zostane przy swoim bo wiem ze angielski znam bardzo dobrze =) Mimo to miales racje nie to co trzeba edytowalem :) Dzieki za pomoc & mozna zamknac

ps. masz ode mnie pomogl, ale nastepnym razem nie oceniaj ludzi zbyt pochopnie :???:

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

mod bf2 download

bf2mod download

cs bf2 mod pobierz

Uprawnienia umieszczania postów