Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Wiem tam pisze że to jest funny mod ale jak ściągłem packa by nemore z tym mod'em to to jest całkiem co innego więc proszę o podanie linku lub nazwy do tego moda
Witam, szukam pluginu do Deathmatch który na samym początku mapki zrobi vote czy mamy grac:
- only hs (zabijamy tylko Headshot)
- team on team (ct na tt)
- all on all (każdy na każdego)
Jak większa ilośc graczy wybierze jedną z opcji to jest ona grana przez całą mapkę. I mam pytanie czy...
Szukam pluginu ktory umozliwi mi wstawienie zegara na roznych mapach. Chodzi o to zeby byl on na sciane w jakims miejscu na mapie. Nie wiem czy taki plugin istnieje ale warto zapytac :P
Szukam pluginu dzieki ktoremu admin moze robic 3 screeny u kogos na komputerze i tamta osoba te sreny daje na forum wiem ze cos takiego jest tylko nie znam nazwy thx gory
Otóż szukam takiego pluginu (najlepiej z sma) tzn.
:arrow: Wpisuje komendę np. /admin (najlepiej żebym mógł ją edytować)
:arrow: Po wpisaniu komendy wyskakuje nowe okienko takie jak np. na początku (motd.txt) w którym jest dowolna treść.
Pozdro
Witam poszukuje pluginu ze,jezeli na serwerze bedzie max osob to jak admin wbija to wywala najgorszego albo z najwiekszym pingiem :)
Oczywiscie pomogl zawsze daj :)
Witam
Szukam takiego pluginu, ktory gdy ktos przeklnie to np slapuje, slayuje lub banuje na 15min jesl juz ktos przeklnie na serwie 3 razy. Czy ten plugin jest dostepny?
Jesli tak to prosze o pomoc.