Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Szukam pluginu:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 680
Narzędzia wątku

Szukam pluginu

marcin_sms is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukam tego pluginu lub moda

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

to nie jest plugin tylko mod i z tego co wiem to już był a więc szukaj

marcin_sms is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Wiem tam pisze że to jest funny mod ale jak ściągłem packa by nemore z tym mod'em to to jest całkiem co innego więc proszę o podanie linku lub nazwy do tego moda

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

to poszukaj dobrze

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam pluginu na (DM)
Witam, szukam pluginu do Deathmatch który na samym początku mapki zrobi vote czy mamy grac: - only hs (zabijamy tylko Headshot) - team on team (ct na tt) - all on all (każdy na każdego) Jak większa ilośc graczy wybierze jedną z opcji to jest ona grana przez całą mapkę. I mam pytanie czy...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam pluginu
Szukam pluginu ktory umozliwi mi wstawienie zegara na roznych mapach. Chodzi o to zeby byl on na sciane w jakims miejscu na mapie. Nie wiem czy taki plugin istnieje ale warto zapytac :P
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam pluginu
Szukam pluginu dzieki ktoremu admin moze robic 3 screeny u kogos na komputerze i tamta osoba te sreny daje na forum wiem ze cos takiego jest tylko nie znam nazwy thx gory
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam Pluginu
Otóż szukam takiego pluginu (najlepiej z sma) tzn. :arrow: Wpisuje komendę np. /admin (najlepiej żebym mógł ją edytować) :arrow: Po wpisaniu komendy wyskakuje nowe okienko takie jak np. na początku (motd.txt) w którym jest dowolna treść. Pozdro
Amx Mod X
Szukam pluginu
Szukam takiego pluginu (jest w zalaczniku) Zeby bronie lewitowaly i byly otoczone innymi kolorami. Bo mam zwykle ale wole takie z otoczka kolorowa
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam Pluginu
Witam poszukuje pluginu ze,jezeli na serwerze bedzie max osob to jak admin wbija to wywala najgorszego albo z najwiekszym pingiem :) Oczywiscie pomogl zawsze daj :)
Amx Mod X
Szukam pluginu
Witam Szukam takiego pluginu, ktory gdy ktos przeklnie to np slapuje, slayuje lub banuje na 15min jesl juz ktos przeklnie na serwie 3 razy. Czy ten plugin jest dostepny? Jesli tak to prosze o pomoc.
Szukam pluginu AMX/AMXX
szukam pluginu
szukam pluginu, ktory nazywa sie flashbang_dlight (robi podobno kolory flasha) NIE moge go nigdzie znalezc..nawet w google.pl :O! pomocy
Szukam pluginu AMX/AMXX
szukam pluginu
Szukam pluginu, w którym bedzie jakis fajowy efekt granatu HE i Flash. Prosze o pomoc.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam Pluginu
Szukam pluginu ze jak jest 10s do wybuchu bomby to gra muzyka prosze o linka
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz