Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj |
|
Popularne odwołania do tej strony: amx kontrole, amx kontrole za cs 1.6, so może admin w csie, co moze admin w cs, cs co moze admin, co znaczą poszczególne litery zmieniania komuś opisu na gg, jak komenda sprawdzic kto jest adminem xp, wlaczenie praw administratora xp, litery uprawnien w cs, jak zrobic sobie admina na xp, uprawnienia amx, jak miec uprawnienia administratora, komendy h admina cs, hashjama nie wiem gdzie napisac podanie o admina na serwerze ffa, kontrole za admina cs 1.6, dodawanie admina na new game, mod to gain administrative rights, amx administrator password, jak uprawnienia administratora, czu zwykly admin moze dac komus adma, cs co możę admin, jak dodac komus zwyklego adma
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 UPRAWNIENIA ADMINA! |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
7 za 7 wypowiedzi
Postawił: 42
|
witam. chciałbym sie dowiedziec co znacza poszczegolne litery - uprawnienia np. "abcde... itd".
z gory dziex i pozdro :mrgreen:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 0
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Spalił:
9 za 8 wypowiedzi
Postawił: 16
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Spalił:
7 za 7 wypowiedzi
Postawił: 42
|
dzieki dam POMÓGŁ :mrgreen:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Salamon, cały dzień nie mogę być :?
- Pierw czytamy
Regulamin, dopiero później zakładamy nowe tematy.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Witam, mam problem. Dzisiaj zostałem adminem pewnego serwera cod mod cs 1.6. Wszedłem na serwer ale gdy pisze amxmodmenu pisze że nie moge użyć tej komendy. Mam cs non steam. Czy mógłby ktoś opisać co trzeba robić od momentu zostania adminem, żeby na serwie mieć jego uprawnienia?
| Problemy z CS 1.6 |
|
dam 2 szt admina -wzamian za skuteczna reklame serwera
Serwer public ns/steam z domena pl
zainteresowanych z propozycjami pisac na 2517218 gg
wymagany wiek 20 +
pzdr
| Inne |
|
===============================================
Zbanowany przez oporowoKURWA
Bana mozesz wyjasnic na forum.wiaderko.com
Przyczyna: 'kto ci dal adma ?'
Czas: '5 minut'
Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:18846110'
Twoje IP: '92.55.206.218'
===============================================
Kicked...
| Bany |
|
Witam, mam 2 pytania
1. Jaki plugin z granicami raszu na serwer TP jest najlepszy ??
2. Jak zrobić zeby admin mógł banować tylko np na 5 , 10 , 20 minut a reszta adminów normalnie bez ograniczeń ?
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Witam mam taki problem w którym nawet wujek Google nie pomoże :)
problem jest taki chciałem dać koledze admina na mojej stronie ugu ale nie wiam jak prosze o pomoc
Polecą gibonki :)
| Tworzenie - projektowanie stron www |
|
- PH - Squad @ NiceShoot.pl
- 91.204.160.80:27020
- Sloty: 12
- Typ serwera: FFa/HS
- Steam
- www.phcs.tk
- Friendly Fire (Off)
- Kontakt gg: 6075901
- Strona KLIK
- Forum KLIK
| Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam |
|
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
| Szukam pluginu AMX/AMXX |
|
Więc tak gdy chce dac komus adma, to go dopisuje do users.ini i chce mu dac wizuala czyli flage "u" lecz jezeli ja mu dam ta flage to on ma wtedy wszystkie mozliwosci a nie tylko te co mu przypisalem :/
wiec znalazlem takie cus jak amx_menu
tylko ze jak ja to wpisze to nie ma tam nic, nawet jak...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Siemka...Mam pytanko jak zrobic admina?Bo kolega mi tam zrobil amx czy jak to sie zwie i chce dac admina.. Plx?
| Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|