Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Moduły Do AMXMODX Pilne i Szybko Prosze:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: amxmodx moduł, moduł amxmodx, modul amxmodx, moduły do cs, jak zainstalowac moduly cs, moduł do cs source, moduły amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2570
Narzędzia wątku

Moduły Do AMXMODX Pilne i Szybko Prosze

Freater is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

# un (required)
# csx (required if running CS or CS:CZ)
# dodx (required if running DoD)
# tfcx (required if running TFC)

szukam własnie tych modułów do cs prosze podajcie mi do nich linki albo udostepnijcie

borys1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

http://www.amxmodx.org/downloads.php

Freater is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

pomogl leci :]

borys1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

moduły też sa

Freater is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

juz juz mam sorry

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[banner] Haha prosze szybko!!!
Typ Pracy: banner Wymiary: 468x60 Napis: Fart Shoot Gaming Dodatkowy Napis: klan gdzieś nad głownym Kolorystyka: bez rózżnicy Tematyka: Cs 1.6 Nagroda: narazie gibon:D Coś od siebie: Licze na was i prosze Fasttt....
Prośby o wykonanie grafiki
[Non Steam] problem z OpenGL [PROSZE O SZYBKO POMOC]
siemano mam problem z OpenGl nie moge go włączyć bo gdy juz go włącze to gra sie zamyka i wyskakuje mi takie coś "the game has detected that the previous attempt to start in OpenGL video mode failed. The game wil now run in software mode." STEROWNIKI MAM ZAINSTALOWANE a musze miec na OpenGl bo...
Problemy z CS 1.6
[Header] Szybko proszę dużo daję!
Typ: Header Rozmiary: 970x198 Kolorystyka Biało-Niebieska Tematyka: CS 1.6 Nagroda: 3x Gibon Inne: Chodzi mi o prace która zmieni tylko tematykę tego: http://uhkra.eu/templates/SportTemp/images/header.jpg headeru. I to co pomarańczowe zmienić na niebieskie :)
Prośby o wykonanie grafiki
Prosze o pomoc szybko!!!
Witam. Wchodze na csa steam i mi myszka tnie. Nie da sie grac. Gram na ns to mi nie tnie. Tylko na s tnie ;/ Lub szasami jest opoznienie w klawiaturze.Co mam z tym zrobic? Prosze o pomoc !!!
Pytania z odpowiedzią
Problem Moduł Prosze o Pomoc [Gibon]
Witam mam strone internetowa na webspellu Hypnotizeclan.lua.pl i chciabym dodac po lewej stronie moduł z banerem na gametracker baner mam tylko jak zrobic moduł gdzie i co mam wkleic proszę o pomoc. Gibon za Pomoc.
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Prosze o Pomoc To bardzo Pilne!!!!!!
Mam problem, Otóz kiedy chcę się połączyć z sewewrem hltv aby obejżeć jakiś mecz wyskakuje mi takie coś: (HLTV) Couldn't find map maps/de_tuscan.bsp, server will download the map Error: server failed to transmit file 'models/de_tuscan/tuscan_shade2a.mdl' Error: server failed to transmit file...
Problemy z CS 1.6
Proszę o pomoc! PILNE!!!!
Witam. Gram w CS od 2 lat. Jakies 1,5 roku temu dodałem sobie 500 ram do kompa. Moje fpsy są za małe (20-30) i gra sie tnie na duzych mapach i przy duzej ilości graczy. Mam zintegrowaną kartę graficzną i najnowsze sterowniki. Karta Graficzna : Intel (R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family...
Problemy z CS 1.6
Proszę szybko odpowiedzieć!!!dam gibona!!!
pytanie 1: Czym się różni grafika w Counter Strike 1.6 Non Steam od Counter Strike 1.6 Steam? pytanie 2: Czy steam pójdzie na kompie: Intel Pentium III Duron 900 Mhz Karta graficzna 32Bit Pamięć RAM 512 MB?
Problemy z CS 1.6
Z kąd wziąść mody do cs 1,6 prosze szybko
PROSZE SZYBKO
Instalacja gry i podstawy
AMXMODX PROBLEM !!! - PILNE !!!!
Mam problem, wczoraj zainstalowałem AMXMODX wszystko działało dzisiaj rano zrobiłem serwer i grałem z bratem też wszystko działało ale przed chwilą zainstalowałem jakiś patch wchodzę do cs'a a tam jest nowa tapeta z cs 1.5 robię biorę jakąś mapę wchodzę i wogóle nie odczytuję żadnych pluginów ani...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz