Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Tagi tematu Gotowy RoundSound z rozszerzeniem .wav:
Popularne odwołania do tej strony: muzyka z rozszerzeniem wav, paczka muzyki wav, plugin roundsound w wav, szukam dobrych gotowych kawalkow techno na serwer cs, fajne krotkie piosenki a serwer cs download, gotowy roundsound wav instrukcja, paczka roundsound z rozszerzeniem .wav
Jest to RoundSound z 12 piosenkami w wersji .wav
piosenki są krótkie
żadnych reklam nie ma !!!
tam jest 6 piosenek dla T i 6 dla CT wiedz dobrze jest
do plugins.ini dopisać linijke
TO MÓJ PIERWSZY ROUNDSOUND !!!
Gotowy Roundsound mp3 by WOJTAS
Plugin robiłem osobiście.
Do pliku plugins.ini ktory znajduje sie: adons/amxmodx/configs/plugins.ini dopisujemy na koncu linijke: sound_mp3.amxx
Muzyka:
1. Lady Punk - Strach się bac
2.Mbrothers - Trebles
3.Robert M and
Nicco- dance of truck
Witam. Mam do zaprezentowania mój roundsound. Jest on troszkę różnorododny. Są w nim 3 kawałki disco, kilka techno no i hip hop. Zresztą sprawdżcie sami. Instrukcja jest w paczce. W razie jakichkolwiek pytań pisać na numer gg podany w paczce.
http://odsiebie.com/pokaz/4981219---3b63.html
A to...
Witam chcaiłem wam przedstawić Roundsound mojego wykonania :)
Znajduje się tam 12 nutek w mp3 ;)
Zachęcam do ścągania i komętowania czy się podoba :P
Wystarczy wgrać wszytsko na serwer i cieszymy sie fajną muzyczką :)
Paczka kompatybilna tylko z amx`em 1.81 ;P
PS: Instrukcja w środku...
Witam! Zapraszam do pobrań gotowego roundsound'a w mp3!
Paczka zawiera 14 gotowych piosenek w formacie mp3 wraz z pluginem, wystarczy grać na serwer.
Download
RoundSound By YeLLow
Opis
Witam mam do zaprezentowania mój własny roundsound, piosenki sam wybieralem i wycinałem.
Muza w formacie mp3!
Instalacja
plik sound_mp3.sma wrzucic do addons/amxmodx/scripting
Witam mam dla was plugin "roundsound" czyli 20 muzyk na koniec rundy 10 do ct i 10 do tt w formacie "wav" to jest fajana muza techo trochę hip-hopu NIC LEPSZEGO NIE TRZEBA :yahoo:
tu jest link:
http://rapidshare.com/files/134818021/roundsound_1.3_by_SiiiM.rar.html
AMX Mod XvAK 1.0
Zawiera:Instalacja:
1. Ściągnij archiwum.
2. Wypakuj
3. Przeczytaj plik "Instrukcja.txt"
Działa pod Windowsem i Linuxem
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Rozmiar: 12,1 MB, po zainstalowaniu 27,4 MB
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u