Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Podaj wersję, chociaż wątpię, jeśli nie ma na jakimś forum z pluginem to nikt ci nie da.
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Zauważyłem, że spolszczone zostały komunikaty w grze. Mam co do tego mieszane uczucia, szczerze to wolałem komunikaty w języku angielskim. Co sądzicie o przywróceniu angielskich komunikatów w grze?
Witam,
Potrzebuje spolszcenie do Gry "Harry Potter i Książe Półkrwi".
Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby mnie naprowadzić z skąd mogę je pobrać.
Z Góry Dziekuje!!!
siemka. mam wam do zaoferowania spolszczenie do cs'a. Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. oto link . pobierzcie i cieszcie sie polskim cs'em :)
Witam. Moj problem polega na tym, ze sciagnelem spzolszcenie do cs'a , ale sa tam bledy i mi sie nie podoba. chcialbym znow po ingliszu ale bez ponownego istalowania cs'a.. ma ktos jakies pomysly ?
Mam photoshopa cs2 i spolszczenie ale nie wiem gdzie mam wewaliś to spolszczenie:( i odrazu jak by ktoś mógł no to jak mam zrobic w tym ps żeby skasowac same napisy a nic tła??? i jak dodwać do ps-a i jak je otwierać w ps-ie rendersy:)??