Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Popularne odwołania do tej strony: ustawienia cvarów, jak edytowac cvary, amx cvar, amx cvary, jak dodac cvary, jak dodawac cvary, jak dodać cvary, gdzie zmieniamy cvary, amx cvar co to, jak zmienic cvary, jak dodac cvar, cs poradnik amxx gdzie dodac cvary, jak zmienic cvar, jak dodac cvary amxmodx, jak dopisac cvary, gdziew zmienic cavary, gdzie dodac cvary na serwer, jak dodac cvary do cs
Z tymi cvarami juz sobie poradziłem, Jak byś mógł to powiedz jak zrobić slapoowanie 0hp. AAle coś jest nie tak bo jeszcze wczoraj wieczorem slapowalem kogos nie zabierac mu hp
Wszystko fajnie zainstalowalem ten plugin ale nie wiem jak on dziala wchodze w amxmodmenu daje menu slapa i mam tylko zabicie za 1hp i za 5hp co robic??
Nie wiem dlaczego ale mój amxx nie loguję zmian konfiguracyjnych serwera - np. cvarów. Da się jakoś ustawić żeby to logowało? Bo w logach serwera piszę że zmieniono cvara ale nie piszę kto...
» Nazwa strony: www.liga-uchrisa.tk
» System grania: MR15 1 mapa(grupy) MR15 BO3 (faza play off)
» Ilość Drużyn: 16
» Typ: STEAM
» Która Edycja: 17
» Nagroda: Serwer 11 slotowy, Sponsorem serwera jest firma o nazwie "Moje-Serwery.pl" Za co bardzo im dziękuję.
» GG admina: chris : 6237006...
Tak jak w temacie prosze o przetlumaczenie tych cvarow
amx_csflags_enabled
amx_csflags_max_wins – win limit; if it’s 0 there’s no win limit
amx_csflags_max_points – determines how many points must be taken so a team wins
amx_csflags_tiematch – if 0 it will wait (extend map time limit) until...
Witam.
Potrzebuje najlepszego pluginu do banowania sieci typu Neo itp... (: ,
Bardzo by mi zależało na tym żeby kiedy wejdę w AmxModMenu to pod klawiszem nr 2 "zbanuj gracza" mam właśnie ten plugin.
Witam, w tym poradniku opiszę jak używać cvarów, nie jest to kompletny poradnik,cvarami mozna zrobić znacznie więcej skończę go kiedyś:P
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "lekcja cvar"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "naven"
Tj jak w temacie. Plugin sie przydaje, jak najbardziej lecz gdy kupie awp i wygram z nią runde to w następnej rundzie wyrzuca mi ją i z tego co zdążyłem przyczytac pisze, że jestem w zwycięskiej drużynie i nie moge użyc awp oO bardzo to denerwuje kupywanie na jedną runde awp. Mógłby ktoś mi dobrac...
Wiec tak jak chce wgrac plugin to plik .amxx wrzucam do
Potem dopisuje do plugin.ini nazwapluginu.amxx
Ale jak plugin ma dolaczony Cvar to mam go gdziesz wkleic czy jak?
Witam , jestem posiadaczem serwera do gier firmy x.
Problem wygląda następująca , co jakiś czas ustawienia cvar automatycznie mi się zmieniają.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Kilka ciekawych CVARów do serwerów HLDS... czyli kilka ciekawych ustawień o których większość użytkowników zapomina. Pamiętajcie że najczęściej w CVARach (jeżeli nie pisze inaczej) 1 włącza, 0 wyłącza.
humans_join_team
Określa do którego teamu mogą dołączać gracze, często spotykane na...
Witam
Potrzebuje czegoś takiego
Edytor plików konfiguracyjnych hlds przez przeglądarkę www na zasadzie jak ma gamepad
Opcja logowania się klientów i dla każdej osobny osobny folder z hlds-em
Możliwość dodawania userów do panelu aby mieli możliwość edycji swoich plików
Cena i forma...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u