Jak w temacie. Jest taki plugin?
|
|
Jak w temacie. Jest taki plugin?
amxmodmenu jest on z czystym amxx
Ale jak ja mam tam dać komende cvar? np sv_alltalk1? Nie mam takiej opcji. Nie wiem czemu ale nie mam tez opcji slapowania z 0hp
0 wylaczony 1 wlaczonyKod:amx_cvar sv_alltalck 1|0
1 - 1 sekundaKod:amx_cvar sv_restart 1
800 standardowoKod:amx_cvar sv_gravity 800
czas w sekudach do wybuchu bombyKod:amx_cvar mp_c4timer 35
Plik cvars.ini w katalogu configs.
I to wygląda tak:Pól wartość może być kilka ;) dam Ci kilka przykładówKod:"jaki_cvar" "wartosc" "wartosc2" "wartosc3" "flaga_dostepu"- zmienia czas mapy kolejno na: 0, 30, 45 minut - aby zmienić to potrzebna jest flaga u.Kod:"mp_timelimit" "0" "30" "45" "u"
- zmienia czas freezetime między 0 a 6 - aby zmienić potrzebna jest flaga a.Kod:"mp_freezetime" "0" "6" "a"
Później zmieniasz to amxmodmenu -> 9 (więcej/more) -> 2 (ustawienia cvar'ow/cvar settings).
Myślę że Ci starczy ;)
[ Dodano: Wto 08 Kwi, 2008 ]
Bo masz AMXMODX v1.8 - jak będziesz chciał mieć menu slapowania z 0 HP to napisz - dam Ci gotową modyfikacje ;)Zamieszczone przez kravjec
Z tymi cvarami juz sobie poradziłem, Jak byś mógł to powiedz jak zrobić slapoowanie 0hp. AAle coś jest nie tak bo jeszcze wczoraj wieczorem slapowalem kogos nie zabierac mu hp
3maj - dodana opcja slapowania na 0HP oraz trochę więcej czasów bana ;>
Wszystko fajnie zainstalowalem ten plugin ale nie wiem jak on dziala wchodze w amxmodmenu daje menu slapa i mam tylko zabicie za 1hp i za 5hp co robic??
podmieniłes te pluginy ?
ehhh najlepiej slapować amx_slap nick i wtedy leci slapik za 0 hp :P

Dzieki wtedy nie podmnienilem tylko zainstalowalem jak by to byl naprzyklad spadochron ale teraz juz dziala dzieki
| « Plugin pokazujący dokładnie zadane obrażenia | wlasny napis » |