A więc szukam realistycznego smoka. Jak ja rozumie realistyczny ?
Po prostu duży kłęb czarnego dymu, że nic praktycznie przez niego nie widac, np taki jest w Source.
Czy będe miał takiego w 1.6 ?
|
|
A więc szukam realistycznego smoka. Jak ja rozumie realistyczny ?
Po prostu duży kłęb czarnego dymu, że nic praktycznie przez niego nie widac, np taki jest w Source.
Czy będe miał takiego w 1.6 ?
Raczej nie ma szans. Source to całkiem inny silnik graficzny.
Ale pamiętam, że na jakimś serwerze 1.6 to było. Że był taki szarawy, podchodzacy pod czarny dym a nie tj teraz - biały.
Od kiedy smoke jest biały? A po drugie real smoke to raczej smoke, który dusi i zabiera HP.
Chyba chodziło Ci o smog a nie smok. cs to nie je bajka D:
A może miałeś grafike ustawioną na minimum. Wtedy granat w środku robi się czarny a na zewnątrz ciemno szary.
Nigdy nie miałem problemów z grafiką :)A może miałeś grafike ustawioną na minimum. Wtedy granat w środku robi się czarny a na zewnątrz ciemno szary.
No może to jakiś odcień białego, ale jest bardziej biały niż czarny :x powinieneś wiedziec o co chodzi.Od kiedy smoke jest biały?
Tak to wiem, ale czarny dym, nadałby jeszcze "to coś" smoke'owi.A po drugie real smoke to raczej smoke, który dusi i zabiera HP.
No cóż poczekam, może ktoś wie o co chodzi i zapoda linka, bo wiem, że coś takiego istnieje.
| « Walentynki | Poszukiwanie [Gotowiec] JumpStats by Exolent » |