Szukam pluginu, który trzęsie ekranem i jakiś tam fajny dzwięk wybuchu granata odtwarza, ale nie wyłącza dzwięków w ustawieniach. :mrgreen:
|
|
Szukam pluginu, który trzęsie ekranem i jakiś tam fajny dzwięk wybuchu granata odtwarza, ale nie wyłącza dzwięków w ustawieniach. :mrgreen:
jest to plugin voivoda ktory ze wzgledow regulaminowych nie moge ci podac, zreszta nikt nie moze
Zamieszczone przez Salamon
Jak to zakazany co w nim jest takiego ze nie mzona go podac? :shock:
w samym plugu nic ale chodzi o autora, zreszta nikt czegos bardziej inteligentnego nie mogl wymyslec jak seba ;f
i za zaden sposob nigdzie go nie zdobede? :neutral:
Tego bym nie powiedział, nie chce mi sie od nowa kłucić z sebą więc idź na inne forum.Zamieszczone przez smok631
Salamon, daj mu na pw .. Zamykam ;)
P.S z chęcią ja tez bym chciał ten plugin :P
Łapaj http://forums.alliedmods.net/showpos...1&postcount=95Zamieszczone przez JaCo
a no fenks :D
Wiadomość można powiedzieć że skierowana do Seby a chodzi mi czy da sie ustawic zeby ekran był :
1dłużej czerwony?
2.dłużej sie trząsł?
na 5 sekundKod:#include <amxmodx> #include <fakemeta> #define USE_SOUND // comment this line if you don't wanna use the sound that came with it #define PA_LOW 25.0 #define PA_HIGH 50.0 #define SECONDS_TO_SCREENFADE_UNITS(%1) floatround(float((1<<12)) * (%1)) new gMsgScreenShake; new gMsgScreenFade; new PCVAR_STATUS; new const CVAR_STATUS[] = "he_damage_effect"; new const HE_SOUND[] = "misc/deaf_sound.wav"; public plugin_init() { register_plugin("HE Damage Effect", "1.0", "v3x"); register_event("Damage", "event_Damage", "b", "2>0"); PCVAR_STATUS = register_cvar(CVAR_STATUS, "1"); gMsgScreenShake = get_user_msgid("ScreenShake"); gMsgScreenFade = get_user_msgid("ScreenFade"); } #if defined USE_SOUND public plugin_precache() precache_sound(HE_SOUND); #endif public event_Damage(id) { if(get_pcvar_num(PCVAR_STATUS) <= 0 || !is_user_alive(id) || is_user_bot(id)) return PLUGIN_CONTINUE; new iWeapID, attacker = get_user_attacker(id, iWeapID); if(!is_user_connected(attacker)) return PLUGIN_CONTINUE; if(iWeapID == CSW_HEGRENADE) { new Float:fVec[3]; fVec[0] = random_float(PA_LOW , PA_HIGH); fVec[1] = random_float(PA_LOW , PA_HIGH); fVec[2] = random_float(PA_LOW , PA_HIGH); pev(id, pev_punchangle, fVec); message_begin(MSG_ONE, gMsgScreenShake, {0,0,0} ,id) write_short( 1<<14 ); write_short(SECONDS_TO_SCREENFADE_UNITS(5)); write_short( 1<<14 ); message_end(); message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, gMsgScreenFade, {0,0,0}, id); write_short(SECONDS_TO_SCREENFADE_UNITS(5)); write_short(SECONDS_TO_SCREENFADE_UNITS(5)); write_short( 1<<12 ); write_byte( 225 ); write_byte( 0 ); write_byte( 0 ); write_byte( 125 ); message_end(); #if defined USE_SOUND client_cmd(id, "spk ^"%s^"", HE_SOUND); #endif } return PLUGIN_CONTINUE; }
Dzięki Ci wielkie seba ale możesz mi jeszcze zrobić tak żeby sie dłużej trząsł ten ekran ?
P.s. gdzie sie naciska to pomógł
Zamieszczone przez Lelek919
to piątkę zwiększ ;)Zamieszczone przez seba
Musisz być autorem tematu.Zamieszczone przez Lelek919
| « Unlimited Money | modele » |