Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Plugin Flashbang:

,

Popularne odwołania do tej strony: plugin cs flashbang color, dzwiek typu zaraz rzuce tym flashbangiem jeb, ja mu zaraz rzucę ku tym flashbangiem je

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1681
Narzędzia wątku

Plugin Flashbang

Classic is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam!
Poszukuje pluginy Flashbang ktory jak mnie oslepi to bedzie oslepiony na szary kolor i dzwiek oslepienie bedzie tak piszczeć. Mam plugin Real flashbang ale on nie oslepia tylko oglusza. A ja chcialbym zeby oslepial i ogluszal i zeby jakis gosciu Gadał "ja mu zaraz rzuce tym flashbangiem Jeb**" Dzwieki sobie sam dodam Prosze tylko o SMA. Dam pomogl!

tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

zakazany na tym forum !!!!!

Śmierć to nie samobójstwo życie to nie początek, tosiek to nie wybawienie naprawa kodowania polskich znaków bazy danych MySQL także nie pomijając ciekawego wartym uwagi jest także.
Polskie serwery non steam Counter-Strike: Source

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Colored Flashbang- kolorowy flash
Opis: Plugin daje możliwość wyboru kolorów jakim jest potraktowany gracz po zafleshowaniu. Kolory są podawane w formacie RGB(255 255 255) jak zresztą wszystkie kolory w CS. Tabelę kolorów można znaleźć m.in. w AMXX studio. Cvary: amx_fb_r (R) amx_fb_g (G) amx_fb_b (B)
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Plugin Fu** You
Witam szukam takiego pluginu: http://camp-fear.planethalflife.gamespy.com/de_vertigo15.jpg Pozdrawiam!
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin - Flashbang
Szukam go. Tłumacze: Rzucam flasha, oslepiam przeciwnika, i słysze jak krzyczy
Szukam pluginu AMX/AMXX
Czarny flashbang
#include <amxmodx> #define PLUGIN "Colored Flashbangs" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "v3x" new g_nMsgScreenFade public plugin_init() {
Problem z pluginem AMX/AMXX
flashbang - wylaczyc?
moge wylaczyc flashbanga zeby wcale nie oslepial nikogo? :D (nie piszcie ze moge np zabronic kupna, mi potrzeba wylaczyc oslepianie xD) np jako kolor dac przezroczysty? nie wiem czy tak sie da xD no albo wylaczyc oslepianie wogole, da sie? jezeli tak to prosilbym o pomoc :P
Amx Mod X
Szukam Plugina do flashbang
Witam szukam plugina do flashbang chodzi mi o plugina ze jak sie ogluszy kogos flashem to zeby byl dzwiek taki jak w zalaczniku CHODZI MI O TO
Szukam pluginu AMX/AMXX
plugin prometheus umieszczam plugin nie moj
Prometheus 0.12 Opis pluginu: Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs. Video:...
Amx Mod X
Flashbang.amxx
Witam, szukam plugina o nazwie flashbang.amxx DZIALANIE: jak rzucisz flasha to to ci tak jak by oglysza.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Kolejny problem - flashbang
Po przeniesieniu serwera na inna maszynę pojawił się problem... War3ft mod blokuje kupno flashbangu (po wyłączeniu moda można normalnie kupić) . Czy wie ktoś dlaczego? Czy może wersja 3.0 RC9 jest zbugowana ? Pozdrawiam.
Problemy z CS 1.6
Czarny FlashbanG
Witam... Poszukuje Nazwy Plugina Na Czarny flashbang taki jaki jest na Serwerze Poland no-steam Bede Bardzo Wdzieczny ZA Pomoc :cool:
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz