Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Witam!
Poszukuje pluginy Flashbang ktory jak mnie oslepi to bedzie oslepiony na szary kolor i dzwiek oslepienie bedzie tak piszczeć. Mam plugin Real flashbang ale on nie oslepia tylko oglusza. A ja chcialbym zeby oslepial i ogluszal i zeby jakis gosciu Gadał "ja mu zaraz rzuce tym flashbangiem Jeb**" Dzwieki sobie sam dodam Prosze tylko o SMA. Dam pomogl!
Opis:
Plugin daje możliwość wyboru kolorów jakim jest potraktowany gracz po zafleshowaniu. Kolory są podawane w formacie RGB(255 255 255) jak zresztą wszystkie kolory w CS. Tabelę kolorów można znaleźć m.in. w AMXX studio.
Cvary:
amx_fb_r (R)
amx_fb_g (G)
amx_fb_b (B)
moge wylaczyc flashbanga zeby wcale nie oslepial nikogo? :D (nie piszcie ze moge np zabronic kupna, mi potrzeba wylaczyc oslepianie xD)
np jako kolor dac przezroczysty? nie wiem czy tak sie da xD no albo wylaczyc oslepianie wogole, da sie? jezeli tak to prosilbym o pomoc :P
Prometheus 0.12
Opis pluginu:
Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs.
Video:...
Po przeniesieniu serwera na inna maszynę pojawił się problem... War3ft mod blokuje kupno flashbangu (po wyłączeniu moda można normalnie kupić) . Czy wie ktoś dlaczego? Czy może wersja 3.0 RC9 jest zbugowana ?
Pozdrawiam.