Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Elo, czy mógłby ktoś napisać taki plugin że admin wpisując w consoli jakąś komendę i nick gracza to minimalizuje mu się cs i wchodzi na jakąś stronke. Z góry THX!!! 2x + za to!!!!
Elo, czy mógłby ktoś napisać taki plugin że admin wpisując w consoli jakąś komendę i nick gracza to minimalizuje mu się cs i wchodzi na jakąś stronke. Z góry THX!!! 2x + za to!!!!
W dniu dzisiejszym na serwerze pojawił sięjakiś plugin, tracker . Podlicza pkt za kill itp itd, tworzy ranking.
Jest to zbędne i strasznie irytujące. Non stop coś się pojawia na say: .
Wyjaśni mi ktoś jaki to ma cel ?? I co o tym myślicie ??
Siema, Szukam osoby, która napisze mi plugin menu.
Po wpisaniu /rangi wyskakuje menu z 2 opcjami.
1. Rangi
2. Lista graczy
0. Exit
Pod numerem 1, pokazywałoby takie coś: (jak w BF2, funkcja show_motd)
Kupic nowy procesor ,czy wstrzymac się i kupic nowy komp.Inne sprzęty są dobre,ale chcialbym wymiecic procesor,by działały na nim nowe gry,np:Prince of Persia Forgotten Sands,Split/Second Velocity.Ewentualnie jakie części miałbym wymienić(mój komp:AMD Sempron(tm) 2500+ 1.75 GHz 1 GB Ram
Zauwazylem na serverze nowy plugin - gdy strzelimy w swojego kolege z druzyny zabiera nam tyle samo hp co jemu. Jest to bezsensowny plugin, gdy jest auto ban juz za 3tk, a gdy jest admin na serverze, to specjalny atak na swoich ludzi jest karany przez nas, a taki plugin tylko uprzykrzy nam zycie na...
Czy z łaski swojej ktoś mógłby napisać bardzo fajny i mam nadzieję że niewyczerpujący do zrobienia plugin, który:
odtwarza (wystarczy 1 dźwięk) PO:
-wybuchu paki
-uwolnieniu zakładników
-ochronieniu VIP-a
(tylko w tych momentach)
Z góry dzięki. Będę bardzo wdzięczny ++++++!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszam wszystkich na serwer Borg Hide n' Seek Evolution.
Jest to poprostu gra w chowanego Terro ma 45 sek na schowanie poczym gasną światła i CT używając małej latarki szukaja Terro. Osoba która zginie ostatnia lub przed ostatnia trafia do CT i szuka terrorystów.
• IP:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Prometheus 0.12
Opis pluginu:
Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs.
Video:...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u