Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Poszukuje spolszczonego Diablo Moda !:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 810
Narzędzia wątku

Poszukuje spolszczonego Diablo Moda !

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Witam. Poszukuje najlepszego Diablo Moda, z tym, że spolszczonego... Bardziej mi zależy na spolszczonym Diablo Modzie, ale lepszą wersją nie pogardze ;]
Nie znam sie na tym modzie, więc prosze Was o opinie. Z góry dziękuje.

Odp: Poszukuje spolszczonego Diablo Moda !

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

diablo mod to polski wytwór.
Poszukaj go na amxx.pl w dziale diablo

PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam Diablo Moda
Siema ! Chciałbym postawić serwer CS:S z Diablo modem, a nigdzie nie mogę tego moda znaleźć :D AMX nie działa w CS:S więc AMXowy Diablo odpada, a source'owego nie mogę znaleźć choć widziałem kilka serwerów CS:S z Diablo modem. Pomóżcie !!!
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Poszukuje moda lvl...
Poszukuje moda który jest na serwerze 80.79.113.5:27015 , nie wiem jak się on nazywa, bo to estoński serwer i nie umiem się zapytać, ale sam mod jest po angielsku. Poszukuje też moda wchodzenia na wszystko, np, żeby dało się wyjść z klatki wchodząc na nią i zeskakując. PS. Sorry za błędy, ale...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Poszukuje AMX/AMXX i Diablo Moda
Jak napisałem w temacie poszukuje AMX/AMXX. Wiem, będziecie pisać "poszukaj na forum" szukałem i nic. Szukam AMX/AMXX'a z rankiem, muzyką na koniec, antyrush'em, itp., itd.. Chce mieć też osobno podany link do Diablo Moda . Proszę o wypisanie ( po polsku ) jakie są pluginy i o wytłumaczenie. Z...
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Non Steam] Poszukiwanie Diablo moda
Często mam problem że jak wyszukuje serwery Diablo mod w zakładce Internet to mi wyskakuje pełno innych serwerów ,chciałbym się zapytać czy jest możliwość gdzieś wpisać np.Diablo mod i tylko diablo mody mi wyszuka? http://img519.imageshack.us/img519/1079/beztytuubn.png Z góry THX
Problemy z CS 1.6
Szukam Diablo Moda Z Opcją Na Zapis Lvl Do Pliku A Nie MySql
Witam, szukam plugina diablo i war3ft z opcja zapisu lvl'i do pliku, bardzo proszę o pomoc.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Konfiguracja SQL i Diablo moda 5.9l
Witam.Mam problem zwiazany z baza sql.Na rozncyh stronach pisze ze trzeba wpisac to: diablo_sql_host "host" diablo_sql_user "user" diablo_sql_pass "pass" diablo_sql_database "database" diablo_sql_table "table No i super.Po co mi to skoro nie wiem gdzie to wpisac i jak skonfigurowac. Mogl by...
Problemy i konfiguracja AMXX
Nekromanta z Diablo moda...
Poszukuję pluginu który zawierał by 1 klasę z Diablo moda a mianowicie nekromantę... Nekromanta: • Idealna postać na team play, może wskrzeszać graczy z swojego teamu i nie tylko (każda próba wskrzeszenia gracza zabiera nekromancie 10hp) Chodzi mi o taki plugin, w którym każdy gracz miał by...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Wejście na diablo moda zablokowane..
Witam. Mam taki problem, że dzisiaj około godziny 14:30 grałem sobie w cs na diablo modzie. Okolo godziny 15:00 pojechałem do sklepu. Wróciłem ze sklepu , i chciałem wejść sobie pograc na diablo modzie. Loguje sie i pisze mi żebym wszedl na forum www.cs-server. po kropce juz nic nie pisze....
Problemy z CS 1.6
Pluginy Do Moda Diablo.
Witam. Na wstępie mówie że Szukałem na stronieale ale nie mogłem znaleść i prosze o pomoc a nie teksty typu:google.pl Mam pytanie czy są jakieś Pluginy przdatne do Moda DiabloMod? Jak tak prosze o linki lub pluginy :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Poszukuje Moda
Witam wszystkich poszukuje moda gungame w pelnie skonfigurowanego na cs 1.6 Poszukuje identycznego moda jak ten 91.90.255.8:27777 Jezeli ktos taki posiada i jest wstanie go dac bede bardzo wdzieczny dziekuje z gory pozdrawiam ;]
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz