Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj
Witam. Poszukuje najlepszego Diablo Moda, z tym, że spolszczonego... Bardziej mi zależy na spolszczonym Diablo Modzie, ale lepszą wersją nie pogardze ;]
Nie znam sie na tym modzie, więc prosze Was o opinie. Z góry dziękuje.
Siema !
Chciałbym postawić serwer CS:S z Diablo modem, a nigdzie nie mogę tego moda znaleźć :D
AMX nie działa w CS:S więc AMXowy Diablo odpada, a source'owego nie mogę znaleźć choć widziałem kilka serwerów CS:S z Diablo modem.
Pomóżcie !!!
Poszukuje moda który jest na serwerze 80.79.113.5:27015 , nie wiem jak się on nazywa, bo to estoński serwer i nie umiem się zapytać, ale sam mod jest po angielsku. Poszukuje też moda wchodzenia na wszystko, np, żeby dało się wyjść z klatki wchodząc na nią i zeskakując.
PS. Sorry za błędy, ale...
Jak napisałem w temacie poszukuje AMX/AMXX. Wiem, będziecie pisać "poszukaj na forum" szukałem i nic. Szukam AMX/AMXX'a z rankiem, muzyką na koniec, antyrush'em, itp., itd.. Chce mieć też osobno podany link do Diablo Moda . Proszę o wypisanie ( po polsku ) jakie są pluginy i o wytłumaczenie.
Z...
Często mam problem że jak wyszukuje serwery Diablo mod w zakładce Internet to mi wyskakuje pełno innych serwerów ,chciałbym się zapytać czy jest możliwość gdzieś wpisać np.Diablo mod i tylko diablo mody mi wyszuka?
http://img519.imageshack.us/img519/1079/beztytuubn.png
Z góry THX
Witam.Mam problem zwiazany z baza sql.Na rozncyh stronach pisze ze trzeba wpisac to:
diablo_sql_host "host"
diablo_sql_user "user"
diablo_sql_pass "pass"
diablo_sql_database "database"
diablo_sql_table "table
No i super.Po co mi to skoro nie wiem gdzie to wpisac i jak skonfigurowac.
Mogl by...
Poszukuję pluginu który zawierał by 1 klasę z Diablo moda a mianowicie nekromantę...
Nekromanta:
• Idealna postać na team play, może wskrzeszać graczy z swojego teamu i nie tylko (każda próba wskrzeszenia gracza zabiera nekromancie 10hp)
Chodzi mi o taki plugin, w którym każdy gracz miał by...
Witam.
Mam taki problem, że dzisiaj około godziny 14:30 grałem sobie w cs na diablo modzie. Okolo godziny 15:00 pojechałem do sklepu. Wróciłem ze sklepu , i chciałem wejść sobie pograc na diablo modzie. Loguje sie i pisze mi żebym wszedl na forum www.cs-server. po kropce juz nic nie pisze....
Witam.
Na wstępie mówie że Szukałem na stronieale ale nie mogłem znaleść i prosze o pomoc a nie teksty typu:google.pl
Mam pytanie czy są jakieś Pluginy przdatne do Moda DiabloMod? Jak tak prosze o linki lub pluginy :)
Witam wszystkich poszukuje moda gungame w pelnie skonfigurowanego na cs 1.6 Poszukuje identycznego moda jak ten 91.90.255.8:27777 Jezeli ktos taki posiada i jest wstanie go dac bede bardzo wdzieczny dziekuje z gory pozdrawiam ;]
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u