Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Szukam pluginu AMX/AMXX

Szukam pluginu AMX/AMXX - Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dodatku do serwera, wiesz co chcesz, ale nie wiesz jak się taki plugin nazywa. Napisz prośbę tutaj

Tagi tematu Quake Sounds w polskiej wersii ?:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: quake sounds, quake sound, edyta górniak, polsie qake song do css, polskie quake sound, polskie quake sound cs, quake sounds polskie, polskie quakesonds do csa sourca, polskie dzwieki quake

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3278
Narzędzia wątku

Quake Sounds w polskiej wersii ?

ThatsIt is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Na pewnym serwerze widzialem polskie komentarze.. nie angielskie jak w quake sounds.. wie ktos moze skad moge wziasc takowe ?

Classic is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wszystko na forum jest wystarczy uzyc opcji SZUKAJ!
Ale masz z litosci
http://www.forum.wiaderko.com/plugin...biedronka.html

I"m back!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Quake sounds-porblem!
tak jak w temacie mam problem z quake sound a mianowicie Dzialaja wszystkie dzwieki ale slyszy je tylko zabujca nie wiem jak zmienic zeby slyszal je kazdy sukalem w necie ale sa tylko poradniki do amx'a na cs 1.6 a ze to serer source no to przykro. prosze o pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Quake Sounds - Nie działa menu
Wstawiłem dzisiaj plugin Quake Sounds 1.8 pod SourceMod. I mam problem z menu !quake i /quake na czacie nie działa ;( Wie ktoś może jak to naprawić ? ---------- Post dodany 28-06-2010 o godzinie 10:26 ---------- Nikt nie wie ? :|
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Mani Admin Plugin - Quake Sounds + RTV - Problem
RTV i quake sounds nie dzialają. Mimo to sa napisy typu Firstblood itp. Pliki mp3 sa w odpowiednich folderach. Oto moje pliki: mani_server.cfg // ***************************************************************************** // Plugin : Mani Admin Plugin // // Filename :...
KnifeP3n.Hailmary, Quake Sounds
Czy ktoś byłby tak uprzejmy i dalby mi linki do pobrania tych oto pluginów: KnifeP3n QuakeSounds Hailmary i ich instalacji :) bo nie mogę tego znal\eźć... a nie chce instalować w ciemno... proszę o szybą pomoc :P najważniejsze to pomoc w zainstalowaniu tego z Góry THX wielkie...
Polskie QUAKE sounds + modyfikacja
Witam wszystkich mam pewien problem nigdzie nie mogę znaleźć jakiś modyfikacji QUAKE do polskiego języka. Jeśli ktoś z użytkowników posiada sounds PL oraz modyfikacje w cfg... niech mi pomoże dam gibona
Quake sounds nie odtwarza firstblood i round play
witam mam problem! od niedawna mam server srcds do source wszystko na nim ładnie chodzi ale jest jeden problem! wgrałem na server plugin Quakesounds1.8 pod source moda! wszystko jest super ale nie moge przeboleć braku 2 dzwięków "firstblood" i "round play"! kiedy wchodzę na server to te 2 dzwięki...
gungame + quake sounds (STEAM)
zapraszam na serwer: 84.10.228.138:27015 gungame + quake sounds - server Steam. 13 slotow
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Quake Sounds na Mani admin plugin
Witam. Mam następujący problem z dźwiękami quake na serwerze srdcs. Mam zainstalowanego Maniego i wgrane wszystko tak jak w kilku poradnikiach, które czytałem i problem w tym, że nie działają. W cstrike/sound/quake mam wszystkie dźwięki w cstrike/cfg mam mani_quake_sounds wygląda to tak: ...
[RS] Siła Polskiej Muzyki Vol. 9
http://img522.imageshack.us/img522/3598/110loi9.jpg 01. Patrycja Markowska - Zacmienie Serca 03:38 02. Edyta Gorniak - Nie Prosze O Wiecej 04:06 03. Grzegorz Turnau And Stanislaw Soyka - Soplicowo 04:47 04. Elektryczne Gitary - Co Powie Ryba 03:12 05. Edyta Gorniak And Mietek Szczesniak -...
Muzyka, mp3 pop
Mani admin plugin & quake sounds problems
Witajcie. Zająłem się konfiguracją mani admin plugina. 1. Ustawiłem kary za teamkill ale nie działają a osoba która mnie uderzy zostaje wywalona razem ze mną. 2. Osoba z przeciwnej drużyny też zostaje wywalona po ataku na mnie 3. Statystyki rank działają tylko osobom ze steam 4. Informacje o...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz